Saturday, March 22, 2014

NUFFNANG BERI IKLAN BERUNSUR LUCAH


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Inilah buat pertama kali blog aku mengeluarkan iklan Nuffnang yang mempunyai unsur lucah. Aku sendiri tidak pernah nampak iklan ni di blog aku, sehingga ia diperasan oleh seorang kenalan blogger AMRY

Lihat saja iklannya di bawah ni. Agak berketepatan pula iklan tu hinggap pada entri aku yang bertajuk CARA-CARA MENDAPATKAN BANYAK IKLAN B.E NUFFNANG.


Seingat aku, tak pernah aku membenarkan iklan-iklan Nuffnang berunsur rokok dan alkohol untuk dipaparkan di blog aku. Aku semak semula di setting, tiada pula item untuk iklan berunsur lucah. Entah macam manalah iklan macam tu boleh terpapar di blog aku.

Aku taknak ulas banyak pasal hal ni, kalau nak baca ulasan yang agak komprehensif, bolehlah kunjungi blog si AMRY, yang telah bermati-matian mempertahankan blog aku yang suci murni ni. :)

20 comments:

  1. Itulah dah byk kali bunda ternampak iklan camtu diblog2 lain...ingatkan sengaja...rupa nya ramai yg merungut...
    Tak pyh nk klik2 lh klu terjumpa iklan xsemenggah tu...
    Macmne tu...kene pakat2 buat sesuatu ni....

    kalu ternampak iklan cmtu kt blog bunda tolong bgtau ye...

    MasyaAllah...

    ReplyDelete
  2. 1. fuh, nasib baik aku tak pernah bubuh iklan lagi.
    2.kalau keluar iklan ubat gigi zaitun macam dulu2 pun ok jugak kan. yang ada orang nyanyi tu...

    ReplyDelete
  3. Ewww. Seriyes malu seh nak tengok.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum fairus, delete la gambar lucah dalam entri ni. tak baik buh sini, bertambah dosa kita2 ni.. hehee.. selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. MASA SAYA MENAIP BLOG HARI TU, MEMANG SAYA TUTP MATA.. :)

      Delete
  6. salam. huisshh..tak penah pulak nampak iklan macam tu selama sy daftar nuff..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ENTAH LA.. SAYA PON TAK TAU NAPE.. MUNGKIN ADE KESILAPAN DARI NUFFNANG..

      Delete
  7. Betul lah. Byk iklan2 mcm ni kat blog. Malu plak tgk.

    ReplyDelete
  8. ermmm dah buat report kat nuffnang tak?

    ReplyDelete
  9. setakat hari ni iklan nuff kat blog deno takde lucah

    ReplyDelete
    Replies
    1. KADANG2 KITA SENDIRI TAK PERASAN..

      Delete
  10. erkkk...seram & menakutkan plak klu dpat iklan mcm ni...huhu

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...