Friday, November 1, 2013

KUMPUL TUTUP BOTOL (PART 2)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Hai!! Lamanya tak kemaskini blog. Agak sibuk dengan urusan tugasan harian disamping sedang merencana pembukaan Butik Chenta Creative HIJAB.

Dalam diam tak diam, dapat pula aku siapkan projek TUTUP BOTOL yang sedang aku kerjakan ini. Kalau nak ikutkan, benda ni buatnya sekejab saja, tapi nak mencari nak mengumpul penutup botol yang agak payah. 

Tapi ianya 95% saja yang siap pasal belum dibingkaikan lagi. Dah siap bingkaikan nanti, akanku war-warkan lagi di sini.. :)

Jom layan...

Penutup botol baru dan lama...

Sudah penuh...

Penutup Tropicana pun ada 2 penutup yang berbeza..

Amacam! Ok tak?

12 comments:

  1. Cepat sikit bro! Mau tengok hasilnya. Lepas ni harap ada lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. INSHA ALLAH.. PROJEK NI AKAN BERTERUSAN.. :)

      Delete
  2. Fuh, sangat menarik. Rajinnya mengumpul.

    ReplyDelete
  3. okay. nice! itu papan keras macam main dam ye?

    ReplyDelete
  4. aku orang yang skema. papan yang last tu -kalau aku la- aku akan susun ikut either warna atau brand nya. so once people take a glance at it, depa akan tahu, wah skema nya pemilik ini.

    hahaha

    ReplyDelete
  5. ok sgt tu.. suka tengok tutup2 botol ni

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...