Sunday, May 27, 2012

WANITA BELANDA MENYUSUKAN ANAK


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Belumpun reda tentang entri saya yang bertajuk Wanita Belanda Yang Paling Seksi, kini keluar pula entri ini yang juga berkaitan dengan wanita Belanda. Popular juga ye wanita Belanda ini.

Sebenar-benarnya tiada apapun yang perlu dighairahkan untuk melihat Wanita Belanda Menyusukan Anak. Sebaliknya ini lagi ghairah iaitu Exclusive Feeding Set daripada Dutch Lady. Sekali lagi, exclusive. Tiada dijual di mana-mana agaknya. Barang ini orang rumah saya dapat semasa pergi membuat pemeriksaan bayi di dalam kandungan (scan) di sebuah klinik swasta. Apa yang lainnya, sekarang scanner pun sudah 4D.  Pasal bayaran mahal agaknya, diberikanlah barangan ini secara percuma.

Layan sajalah Wanita Belanda Menyusukan Anak  ini......


Walawei... Menarik tak?


Bekas makanan bercap Dutch Lady a.k.a Wanita Belanda


Tak pasti sama ada saya gunakan atau duduknya di dalam almari saja


Terbaik dari ladang dalam kotak

6 comments:

  1. addduh...nak bawa siapa pula pergi scan baru boleh dapat set ni, hehehe....terbaikkk bro

    ReplyDelete
  2. spallan : boleh buat lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. C.M.A : YE.. MEMANG COMEL.. :)

    ReplyDelete
  4. terbaik bro.syabas.Koleksi dah pelbagai ke? Bukan Milo lagi?

    spallan: dah boleh risik2 no.2 plak tu...he he he.

    ReplyDelete
  5. NIKTHS : HEHE.. DAH MULA MENGUMPUL PELBAGAI BARANGAN.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...