Friday, May 25, 2012

WANITA BELANDA YANG PALING SEKSI

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nampak saja tajuk "Wanita Belanda Yang Paling Seksi" pasti ramai yang cepat-cepat mahu menjenguk entri ini kan? Sebenarnya, tiada seorangpun wanita Belanda berada di dalam entri ini. Hanya yang ada ialah bekas makanan Dutch Lady yang baru saja diperolehi hasil daripada pembelian susu UHT berperisa strawberi Dutch Lady.

Siapa yang belum dapat lagi bekas makanan percuma ini, bolehlah dapatkan di pasaran sekarang. Sebelum terlambat.


Siap berbunga-bunga lagi...


Dutch Lady a.k.a Wanita Belanda


Aik.. Buka baju dah... :)


Mak ooiii.. Memang seksi le..

Percaya atau tidak, di Belanda tiada satu produkpun berjenama Dutch Lady. Dalam tahun 2007 saya ada mengenali seorang kontraktor warga Belanda yang melaksanakan projek di Melaka. Dalam berborak-borak santai saya menanyakan sama ada di Belanda ada produk Dutch Lady. Dengan pelik dia katakan bahawa baru pertama kali dia tahu ada produk berjenama Dutch Lady, sebab di Belanda tiada satu produk berjenama itu. Erm.. Wallahuaklam. 

10 comments:

  1. firdt aku nak gtau aku masuk sini bukan sebab permpuan belanda seksi.aku berani kerat jari der blog ko tak der nyer nak tunjuk perempuan2 seksi ni..
    baru aku tahu Dutch Lady tu bahasa belanda a.k.a perempaun seksi...
    cun weh bekas tu...

    ReplyDelete
  2. AMRY : KAU SILAP.. DUTCH LADY BUKAN MAKSUDNYA PEREMPUAN SEKSI TETAPI "WANITA BELANDA"

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiks!silap sudah...baca sambil lalu cam ni ler..jangan mare bro..

      Delete
  3. AMRY : TU LA PASAL.. KALAU KITA TAK BACA BETUL-BETUL MACAM TU LAH JADINYA.. AKU KEKADANG CAMTU JUGAK.. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. mungkin kena tanya orang belnda tu ada tak produk 'dutch baby' ha ha ha ha!

    ReplyDelete
  5. comel bekasnya. kaler purple xde? huhu

    ReplyDelete
  6. IARYYLR : TAKPUN TANYA DIA "DUCTH CHICK"

    ReplyDelete
  7. mana pmpoan belandanya!!!!!!!!!!!! tengah marah nie!!!!

    ReplyDelete
  8. B.E.S : BETUL PUNYA MARAH NI..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...