Thursday, September 8, 2011

LEPAS BAYAR SAMAN TERIMA CEK DARI NUFFNANG

Ingatkan semalam merupakan hari yang malang pada diri aku kerana telah disaman oleh polis trafik. Namun rupa-rupanya semasa pulang dari kerja sesuatu yang membahagiakan apabila aku mendapat cek dari Nuffnang. Nuffnang ni macam sedang paham-paham saja yang aku sudah rabak RM 100.00 semalam.

Ini merupakan cek yang pertama aku terima daripada Nuffnang dan ternyata ianya bukanlah program pengiklanan yang tipu tetapi ianya benar. Ye lah... manalah tahukan, sekarang program di internet macam-macam ada. Ada yang tipu dan ada yang benar.


Bukan setakat Nuffnang beri cek saja pada aku semalam, pada hari ini dia berikan lagi keceriaan dengan memberikan double Buffer Earning (BE). Memang terbaik dari ladanglah Nuffnang ni. Aku baru saja nak berniat untuk mencuba-cuba company pengiklanan yang lain, erm... kalau macam ini tak jadilah. Aku mahu stay dengan Nuffnang. :) Lainlah kalau Nuffnang ni dah tak relevan lagi.


Lepas ni harap-harap dapat cepat dapat terima cek lagi dari Nuffnang.. :)

(Ps : Membodek Nuffnang aje aku dalam entry ni... )




14 comments:

  1. duit nuffnang tu backup tak saman...hehe..aku dah berbulan xdpt BE ni..

    ReplyDelete
  2. wah, ada baik dan buruk dlm sekelip mata ek...


    best nyeee...

    ReplyDelete
  3. itulah hikmahnya kita niat sedekah ketika bayar saman tue kan..terus dpt pengganti...

    ReplyDelete
  4. Rezeki berganda, duit dapat...BE pon dapat ☺☺

    ReplyDelete
  5. Waaaaaah! Rezeki kamu!

    Setuju dgn komen Sahrom. (Sedekah pd polsi krn kesalahan sendiri...heheheh)

    Sedekah sbnrnye salah satu punca murahnya rezeki kita....

    ReplyDelete
  6. MAMANORIZ : ALHAMDULILLAH SYUKUR...

    ReplyDelete
  7. MOMMY FARA : MEMANG... APABILA KITA SEDEKAH, INSYAALLHA REZEKI AKAN MURAH... WALLAHUAKLAM..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...