Wednesday, June 22, 2016

WORDLESS : BAZAAR RAMADHAN TAMAN CEMPAKA, PERINGGIT, MELAKA


7 comments:

  1. wah meriah .. mesti ada jual buah melaka kan ?

    ReplyDelete
  2. Salam JUmaat...
    wahhh..meriah sungguh tu.. belum pernah ke Bazar yg besar setakat ni..dpn opis yg biasa2 ja..

    ReplyDelete
  3. Ramainya orang di bazar ramadhan nie

    ReplyDelete
  4. teringat plak kenangan masa zaman belajar kat KYM dulu... umah sewa kat peringgit.. mmg sini je laa kami beli juadah berbuka.. rinduuunyaaa....huhu

    ReplyDelete
  5. meriahnya bazar..lama tak singgah sini sebab lama da tak aktif haha

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...