Friday, August 21, 2015

SELF-POTRAIT

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan salam buat nabi junjungna NABI MUHAMMAD S.A.W.


Dua ekor kancil yang terletak di kedua-dua bahu aku ni, bukan ditugaskan untuk menulis amal kebaikan dan keburukan. Itu maskot Sukan Malaysia Melaka 2010!

*****
Hehehe.. Sesekali nak juga berangan jadi seperti Uncle Gedek yang kerjanya hari-hari ialah membuat posting self-potraitSebenarnya aku sangat berminat dengan blog Uncle Gedek. Aku harap suatu hari nanti nak buat satu lagi blog seperti itu.

Saja aku masam mencuka sebab nak tiru gaya Uncle Gedek. Tapi aku tahu, Uncle Gedek jauh lebih handsome daripada aku.

Harap Uncle Gedek tak saman blog aku ni pasal meniru gaya blognya. Kalau nak saman juga, terpulanglah. Kita jumpa di mahkamah saja. :)


16 comments:

  1. Eh? uncle sangka uncle tengok cermin tadi..!!! hahaha!

    Janganlah jumpa kat mahkamah... jumpa kat kedai kopi kan elok? haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je jumpa kat kedai kopi.. Tapi uncle belanja le..

      Delete
  2. comel betul maskot2 tu. mintak sekor, pehh--liss..! ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang le kat muzium.. berani ambillah!

      Delete
  3. kene bayar royalti kat uncle gedek haha

    ReplyDelete
  4. haha... ni kira uncle gedek junior laa nie ehhh

    ReplyDelete
  5. siap ade bintik2...dari clan mane maskot tu

    ReplyDelete
  6. ahaa, uncle tu selalu pakai baju hitam. jadi kau pun kena ada trademark jugak. apa ye...

    *aku ada buat bidaan dalam entri terbaru, sila la kalau nak join...

    ReplyDelete
  7. kalau itu uncle gedek, yg ini boleh dipanggil abang gedek.. hehe..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...