Monday, June 9, 2014

BAHANG PIALA DUNIA FIFA 2014 BRAZIL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Ada ke yang telah merasai bahang Piala Dunia FIFA 2014? Mungkin ramai yang sudah merasainya. Tapi bagi aku secara peribadi, masih belum merasakan kehangatannya walaupun Piala Dunia FIFA 2014, akan bermula tidak lama lagi.



Aku memang minat bola sepak, tapi aku pun tak tahu, tahap keterujaan aku terhadap Piala Dunia kali ini, macam biasa-biasa saja. Kalau dulu memang dah beriya-iya sangat menanti Piala Dunia. Kalau dulu sanggup nak tunggu sampai awal pagi, sekarang tak tahulah. Kalau mata kata nak tidur, tidurlah. Kalau nak tengok, tengok sajalah. 

12 Jun 2014 nanti, bermulalah kemeriahan Piala Dunia dengan peminat bola sepak seluruh dunia pasti tidak sabar menantikannya. Masing-masing mengharapkan negara yang diminati memenangi Piala Dunia pada tahun ini.

Pada suatu ketika dahulu, aku pernah meminati Itali, kemudian beralih sebentar pada pasukan England, dan kini kembali meminati Itali. Kenapa aku pilih Itali, jangan dipersoalkan.. Aku pun tak tau kenapa aku minat Itali.. Hehe..

Cari aku sampai dapat.. :)

Korang minat pasukan mana? Cuba kongsi sedikit.. :)

13 comments:

  1. owh! 12 hb ni ye... bunda tak minat sangat bola...kalau tengok pun yang malaysia jer...nanti mulalah restoren2 mamak riuh rendah orang tengok bola... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ERM.. RUMAH SAYA ASTRO TAKDE SIARAN BOLA.. HARAP STESYEN LAIN SEPERTI RTM DAN TV3 AMBIL LIVE..

      Delete
  2. wolrd cup tahun 1998 dan 2002 paling aku ingati sebab team favorite perancis aku tengah naik masa tu. aku minat perancis sebab si zidane tu.

    sekarang? sekarang aku cuma minat jersi jepun je...

    ReplyDelete
  3. mula jga terasa bahang piala dunia.. minat Jerman dr zaman sekolah dulu..ehehhee..
    tuan blog yg depan kanan hujung ( betul tak?? haha...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YA BETUL.. TEKAAN YANG TEPAT.. PINNTARR..

      Delete
  4. tak minat bola
    tapi suka argentina
    latinos sket hehe

    ReplyDelete
  5. Uncle pon main bola juga... tapi kat handphone je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KITA SPORTMAN JUGAK TU..WAHAHA..

      Delete
  6. oranje sbb ade robin van persi yg handsome! ha3..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...