Friday, April 18, 2014

MARI MENGENAL WARNA


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI  MUHAMMAD S.A.W.

Hari ni aku nak jadi cikgu Tadika. Nak mengajar para pembaca mengenal warna. Ada ke yang masih belum mengenal warna? Kalau ada yang belum tahu, jom aku ajarkan.

BIRU

COKLAT

HIJAU

HITAM

JINGGA


KELABU

KUNING

MERAH JAMBU

MERAH

UNGU

Rasa pelik tak kenapa aku buat entri macam ni? Aku lagi pelik bila entri INI menjadi entri Top 10 paling popular sepanjang zaman dalam blog aku ni. 

24 comments:

  1. mungkin yang baca tu pun sedang dilanda kebosanan. aku rasa la... atau pun jiwa tengah kacau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA.. ITULAH YANG SEBETULNYA KOT... :D

      Delete
    2. Atau pun mereka mengharapkan kau membaca personaliti seseorang berdasarkan pada warna.

      Delete
  2. Aku panggil ia coklat dan jingga pastel.

    ReplyDelete
  3. Untuk mereka yang tidak mengenal warna ni. hahaha, ni mesti bosan ni tak tahu update apa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA.. MEMANG TAK TAU NAK UPDATE APE..

      Delete
  4. Masih ramai yg tak kenal warna kot ☺

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum fairus, hehehe baiklah cikgu. hehehee singgah menabung schick sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'SALAM..
      HEHE.. SEKALI SEKALA JADI CIKGU WARNA.. :)

      Delete
  6. deno rasa macam mula2 belajar art masa tadika pula... hihi^^

    ReplyDelete
  7. lepas entri ni bertambah popular la entri no title tu..haha

    ReplyDelete
  8. saya kekadang keliru lagi warna biru & hijau...hehe

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...