Thursday, February 13, 2014

TURUN PADANG


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Blog tak terusik kerana agak banyak tugasan harian, program dan pameran untuk dilaksanakan. Lebih-lebih lagi kalau nak buat program atau pameran. Perancangan dan pelaksanaan perlu dibuat dan mengambil masa untuk di siapkan.

Baru-baru ni baru sahaja selesai membuat Bengkel Mencanting Batik. Sekarang pula sedang berusaha untuk melaksanakan Pameran Fotografi : Melaka Bebas Asap Rokok. Pamerannya nampak ringkas namun persiapan dan aktiviti-aktiviti sampingan juga perlu dibuat antaranya majlis perasmian yang melibatkan VVIP dan juga program sampingan iaitu Sembang Fotografi Dahulu dan Kini.

Bukan sahaja membuat perancangan, aku turut turun padang untuk membantu melaksanakan pemasangan pameran. Aku pun memang suka buat kerja-kerja turun padang ni. Huh.. Dah macam YB pula istilah turun padang ni.

Salah satu bukti si penulis blog turun padang.. Hehehe
Dah.. Tu je nak cerita. :)






22 comments:

  1. alamak! tajuk pameran ni macam terkena pulak kat aku ni. hehee...

    ReplyDelete
  2. YB Fairus... Betul dah macam YB bila bab turun padang ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. wahh takkan seketul gambar je? hehehe pasal review blog tu dah lama tamat la fairus. in shaa Allah kalau ada kesempatan lagi sheila buat ye. ini pun jenuh nak habiskan 100 blog untuk direview... makan berbulan masanya.. sebab haritu sheila ada offline 2 bulan sebab berehat diawal pregnant.. hehhee ^_______^

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAK OOII.. SAMPAI 100 BLOG NAK DIRIVIEW.. BANYAK TU..

      Delete
  4. Bergaya betul turun padang macam tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. BERGAYALAH JUGAK.. TU NASIB BAIK TAK PAKAI TALI LEHER SEKALI.. :p

      Delete
  5. ecececeh...nak kata rajin lee tuwww.. haha

    ReplyDelete
  6. salam. mesti best pameran ni kan..

    isi tabung sharp :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BEST LA JUGAK.. PAMERAN BIASA-BIASA JE..

      Delete
  7. dah turun, turun je la...siap tebuk-tebuk padang pulak..huhuu

    menteri turun padang ada makna...Nabi turun padang sebab cinta umat dan agama, tak gitu sheikh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE.. SAYA MEMANG GEMAR BUAT KERJA TURUN PADANG..

      Delete
  8. Singgah sini untuk tengok perkembangan abg Fairus :)

    Kalau ada masa singgah la blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMA KASIH DIK.. NANTI ABANG BALAS KUNJUNGAN..

      Delete
  9. sikap bos macam ni lah bagus.... jgn tau merancang aje kan macam yang ada pd kebanyakan orang atasan... haha..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...