Friday, January 10, 2014

KEEP CALM


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Permulaan awal tahun yang agak menyibukan dengan tugas-tugas seharian di pejabat. Ditambah lagi dengan tugasan 5S dan mengaudit ISO, huh, agak tidak cukup tangan (konon-konon).

Bukan itu saja alasannya, kekeringan idea untuk menulis juga merupakan salah satu faktor mengapa blog ini seakan tidak terusik, malah aku macam dah malas nak pandangnya. Hehe..

So, apa yang boleh aku katakan......



Namun.. Blog kawan-kawan tidak aku lupakan. :)

20 comments:

  1. samalah kita geng...sibuk memanjang

    ReplyDelete
  2. ohh busy.. kami dah lepas 5S..skrg ni dok tunggu audit MS-ISO plak next week..
    sslu jg jadik kt sy..kering idea & blur..hehe..biasalah tu...:)

    ReplyDelete
  3. jangan calm sangat, kang terus sunyi pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKU TAHU KAU RINDU KAT AKU.. WAKAKA

      Delete
  4. apa lg.. downloadlah bloggerdroid ke apa ke spy boleh update blog di mana2 & pd bila2 masa... cewah.. yg ada ni pun x terupdate.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE.. TAKDE MASA NAK DOWNLOAD.. :)

      Delete
  5. sekarang ni musim orang sibuk dengan kerja betul..

    ReplyDelete
  6. tu la awal2 tahun ni memang banyak keje uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. deno tetap datang sini walaupun kadang2 terlewat sebab hal yang tak dapat dielakkan.. :)

    ReplyDelete
  8. ermmm moon plak.. jarang BW.... huhu... baru hari ni nak jenguk blog kengkawan lain...

    ReplyDelete
  9. yeahh.. keep calm & take ur time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMA KASIH KERNA SINGGAH WALAUPON TIADA ENTRI TERBARU..

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...