Sunday, November 3, 2013

KEMBALI KE SEKOLAH BERSAMA MILO


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Jangan beli sekali, memang teruslah merebak semula. Itulah aku!! Ada duit terlebih sedikit, aku membeli belah barangan MILO. Baru-baru ni baru saja membeli MILO juga, boleh tengok di >> SINI <<.

Kali ni aku membeli satu set alat tulis MILO yang dijual oleh member secara online di Facebook. Benda pun murah-murah saja, aku belilah satu set, namun aku terima 2 set. Dia memang biasa beri free gift kat aku. Dulu barangan COKE juga dia yang beri percuma. 




Ha.. Inilah alatan MILO yang aku beli tu. Macam-macam ada. Dari lopak pensil, pensil, pemadam, pengasah, pembaris dan penyepit. Yang penting semua kena ada cap MILO. Hehehe..




Yang lebih satu ni, ingat nak beri kepada anak aku untuk dibawa ke sekolah. Peratusan kemungkinan untuk beberapa barang akan hilang adalah tinggi, tapi tak mengapalah. Bukan selalu nak manjakan anak dengan barangan MILO.

21 comments:

  1. jom join.
    bukan susah.
    dapat TOPAP FREE PULAK TUH!
    perrgghhh!
    http://www.bloqazizsafian.com/2013/11/saya-nak-topap-free-by-azizsafiancom.html

    ReplyDelete
  2. kat umah deno ada beg nugget milo banyak! abgipar keje nestle bahagian coklat, byk betul... tak guna pun, deno simpan je dalam bilik.. hee^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU TAKNAK, BAK POS KE RUMAH SAYA.. :)

      Delete
    2. betul ke bro fairus nak? nanti deno tanya abg ipar deno ya :)

      Delete
  3. alaa.. rasa sayang pulak nak pakai pensel tu. simpan aje la.

    ReplyDelete
  4. Saya baru dapat beg galas(jerut) dari van Milo kat sekolah.Isteri tolong dapatkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAYA PUN DAH DAPAT RASANYA.. BUDK2 SEKOLAH SEMUA DAH DAPAT.. :)

      Delete
  5. saya baru dapat beg galas(jerut) Milo dari van Milo sekolah.Isteri yg dapatkan.

    ReplyDelete
  6. pernah minom milo tabur tak...? Pehhh!

    ReplyDelete
  7. Syabas! abg pun belum ada lagi he he he. Teruskan bermilo wokey!

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...