Monday, November 18, 2013

DUIT MASUK LAJU DENGAN CHURP CHURP


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan nabi MUHAMMAD S.A.W.

Aku tahu mesti sudah ramai yang sedia mengetahui tentang CHURP CHURP. Aku pun kenal benda ni dah lama, cuma tak aktif saja.



Baru-baru ni seorang kenalan blogger duk bercerita pasal CHURP CHURP ni, terus aku teringat yang aku sudah memiliki akaunnya tetapi sudah lama tidak aktif untuk mengongsikan iklan di laman sosial.

Aku log-in CHURP CHURP, jumlah wang terkumpul macam dulu juga, tak bergerak. Iyalah, tak mengongsikan iklan, mana nak bergerak. Then, aku lihat ada 4 iklan yang boleh dikongsikan, dan aku kongsikan iklan tersebut di Facebook aku.

Dalam 2 hari aku mengongsikan 4 iklan tersebut, jumlah peningkatan wang yang terkumpul meningkat sebanyak lebih RM 30.00. Dalam hati aku terfikir, ini sudah cukup bagus. Sudah bolehlah aku aktifkan semula mengongsikan CHURP CHURP

Huh.. Senangnya nak dapat duit. Tak perlu bayar apa-apa, cuma kongsikan saja iklan.  

Agak-agak sesiapa yang belum join CHURP CHURP tu, bolehlah daftar di sini >> CHURP CHURP <<

Ps : Iklan ni yang paling banyak menyumbang --> KLIK




28 comments:

  1. churp churp ni dah lama gak kan tapi saya memang tak aktif la. malas hihi

    ReplyDelete
  2. wow..bole la tukar+ klik ni ya :) hehehhe

    p/s isi tabung nuff dan churp ya!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Fairus..lama tak singgah di sini..hehehe..
    tq ye sharing churp churp tu :)

    ReplyDelete
  4. HEHE.. SAYA PON DAH LAMA TAK KE BLOG AWAK..

    ReplyDelete
  5. wah! lumayan juga pulangan nya.. sy mcm ada juga churp2 ni tapi tak aktif juga..huhu

    ReplyDelete
  6. queen pun x aktif... dh lama x log in churp2 ni

    ReplyDelete
  7. Rejeki tu!! Jgn lupa t banje eh? Heheheh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SETAKAT BELANJA CENDOL SEMANGKUK, APE ADE HAL.. :)

      Delete
  8. sama laa...moon pon dah lama ada churp2..tapi x aktif pon... ni dah mula nak start balik..muahahaha

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak ber churp2. Lupa password daa.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum... dan Salam Kenal.. :D
    memang tak tahu lagi pasal churp churp nie.. agak nyer susah tak nak kendali kan nyer huhuu.. pape pun tahniah la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SENANG JE.. HANYA SHARE DI BLOG, FACEBOOK ATAU TWEETER..

      Delete
  11. sampai hari ni tak paham cup cup ni hapa... (malu)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...