Friday, November 8, 2013

BITSTRIPS LE PULAK!!!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.

Siapa yang tak tau Bitstrips lagi? Kalau belum ada tu, bolehlah download Bistrips bagi yang menggunakan android. 

Bestlah juga gunakan Bitstrips ni. Tak perlulah nak tepekkan muka lagi kat Facebook. Guna kartun Bitstrips yang nampak menyerupai diri kita dah cukup bagus. 

Aku juga akan gunakan Bitsrips ni sebagai motivasi kepada kakitangan di bawah seliaan aku. :)






19 comments:

  1. Skg ni, rmi yg kemaruk benda alah ni. Heheheh~

    ReplyDelete
  2. ramai dah kawan2 kat fb dok main benda ni. saya je malas hohoho

    ReplyDelete
  3. haah..dah makin pemes plak kat fb skang ni yerk....

    ReplyDelete
  4. ramai jugak dah join bistrips nie..boleh add nanti..hehehe

    ReplyDelete
  5. deno selalu nampak di fb tapi tak tahu nak buat mcm mana.. huhu

    ReplyDelete
  6. Afai, sebijik la muka kau. hahahah.

    lapau? lapar + tapau = lapau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEBIJIK OK LAH TU.. BUKAN 2 BIJIK.. :P

      Delete
  7. Uncle batu je terjumpa info ni pasal Bitstrip... betol atau tidak, uncle tak selidik pulak... haha...

    http://callthecops.net/bitstrips-app-secretly-nsa-trojan-horse-access-private-data/

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...