Tuesday, October 1, 2013

JOM KUMPUL KIT KAT


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Selawat dan Salam buat nabi junjungan Nabi Muhammad S.A.W.

Siapa yang biasa bertandang ke blog aku ni, pasti mengetaohui bahawa aku banyak mengumpul barangan MILO. Walaupun begitu, aku turut mengumpul beberapa barang lagi seperti cawan kertas, topi, kipas tangan dan sebagainya (Maaf, nak link pun tak dapat kerana banyak gambar sudah hilang).

Dalam diam tak diam, aku tak perasan sudah ada beberapa barangan Kit Kat telah berada di rumah aku. Aku pun duk perhatikan, Kit Kat juga merupakan antara yang banyak mengeluarkan free gift

Beg Kit Kat

Bekas plastik Kit Kat

Cawan Kit Kat

Dulang Kit Kt

Aku sarankan, kepada sesiapa yang nak mulakan hobi mengumpul, bolehlah mengumpul barangan Kit Kat. Memang ada saja barangan free gift dari produknya. Lagi pula, barangan Kit Kat taklah mahal sangat.

Jom mengumpul.. :)

27 comments:

  1. Sikit sikit lama lama jadi koleksi!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fairus. wahh bestnya sheila suka dulang kit kat tu. unik. ehhehhe tak jumpa kalau nak beli ni. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WSALAM... TAK TAU LE PROMOSINYA SUDAH HABIS KE LOM..

      Delete
  3. sungguh rajinkan... heheheh kumpul jgn x kumpul yer

    ReplyDelete
  4. bang dah bleh buat mini muzium kat rumah hihi

    ReplyDelete
  5. Tertarik kat dulang..
    Saya cuma ada bekas mknn dia.

    ReplyDelete
  6. kitkat memang banyak juga gift dia... :) mcm deno, tak perlu nak beli sebab abang ipar kerja nestle bahagian coklat kitkat, stiap kali ada barang baru, mesti dapat... hihi... mcm macam gelas tu. dah banyak gelas ada kat rumah dengan pelbagai corak.. heeeee ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. UNTUNG LA DENO.. BOLEH LE JUAL KAT SAYA.. :)

      Delete
  7. CAWAN SUDAH ADA BUYER.. SOLD. :)

    ReplyDelete
  8. kitkat mmg byk freegift... saya dapat kumpul pon sbb kebetulan beli kitkat untuk pantry kat office ni jekk... dapat la kumpul cawan kitkat 6 bj, frame guitar kecik, tupperware 2... nasib baik laa minat warna merah..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU ADA LEBIH TOLAK PADA SAYA.. :)

      Delete
    2. tak jatuh ke kalau ditolak? jatuh karang, rosak pulak.

      Delete
    3. HAHA.. NI BAHASA ORANG MUDA2 JE TAHU.. :)

      Delete
    4. kenapa ya? orang selalu tak dapat tangkap bila aku cakap macam tu. mesti depa ingat aku ni betul² lurus.

      huhu.

      Delete
    5. hehe..sayang laa nak tolak kat org.... nak wat koleksi jugak... nak masuk newspaper gak :p :p keh keh...

      Delete
    6. NANTI SAYA BOLEH PANGGILKAN WARTAWAN.. :)

      Delete
  9. aku suka tengok iklan kit kat dengan mentos. ada je situasi kelakar nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. IDEA DIORANG YANG MEMIKIRKAN UNTUK BUAT IKLAN TAK PERNAH KERING..

      Delete
  10. jenis suka kumpul barang jgak? haha.. sy dah tinggalkan hobi ni.. skrang hobi baru, hias rumah tanpa kluaq blanja.. guna barang kitar smula dn color..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BARU JE SETAHUN DUA BELAJAR MENGUMPUL.. :)

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...