Friday, September 20, 2013

POKOK DAH BERBUAH


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Selawat dan Salam buat nabi junjungan Nabi Muhammad S.A.W.

Sebenarnya aku tak tau nak tulis apa. Idea agak kurang ditambah lagi dengan kesibukan kerja dalam minggu ni. Sehubungan dengan itu, aku dengan sukacitanya menempelkan lukisan pokok yang telah aku lukis dengan menggunakan aplikasi PAINT. Eh, layan je lah...

Baru tanam minggu lepas

Minggu ni dah berbuah.. Cepat sungguh.. :)

30 comments:

  1. hahaha ok la tu dah berbuah dah boleh makan hasilnya

    ReplyDelete
  2. hihi..sejuk tangan tanam je terus berbuah..hihi...
    gelak jap :)

    ReplyDelete
  3. cik akak follow sini
    sambil2 tu klik iklan...hihi

    ReplyDelete
  4. ingat tu ..cadangnya cuti minggu ni nak ke Melaka rumah fairus makan buah...hehehe

    ReplyDelete
  5. apa nak hairan, pokok rasberi dalam FV tu cuma ambil masa 2 jam aje nak masak. hahaha.

    BTW, pokok apa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de pulak burung datang mematuk buah eh?

      Delete
    2. NAMPAKNYA SELEPAS NI KENALA LUKIS BURUNG PULAK.. :)

      Delete
    3. dapat tangkap pun maksudnya. itu la yang aku cuba sampaikan. hahaha

      Delete
    4. PERMINTAAN KE NI? TUNGGU LE KALAU ADA MASA.. :)

      Delete
    5. yup permintaan. nanti kalau dah buat inform aku eh. hehehe

      thanks in advance bro!

      Delete
  6. pakai paint je pun kalau dah pandai, macam2 boleh buat kan...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  8. wahh dah berbuah..cepat sungguh... bila boleh petik ni.. hehehe

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...