Wednesday, May 29, 2013

GAMBAR-GAMBAR MENARIK

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Selawat dan Salam buat nabi junjungan Nabi Muhammad S.A.W.

Gambar-gambar menarik? Menarik sangat ke? Hehe, sebenarnya ini gambar-gambar yang terdapat di dalam blog aku yang satu lagi tu. Blog tu hanya memaparkan gambar-gambar sahaja. Namun, aku rasa cukuplah beberapa blog saja, tak larat nak ada blog banyak-banyak. Ingat nak tutup saja blog yang hanya memaparkan gambar-gambar tu.

Jadinya, sebelum aku tutup blog tersebut, aku 'transfer'lah gambar-gambar dari blog tersebut ke blog ini. 

Admiral Zheng He

Come Out and Play

The Gate

Governor Home Sweet Home

Spirit of Harimau Malaya

Melaka Sultanate Palace

Al-Azim Mosque, Melaka

Melaka Planetarium

Old Timer

The Last Touch

Pray

The St. Paul Church

This is Stadthuys Territory

Sun So Shy

You Are My Sunshine

The Suppliers

Its Gone

Malay Traditional House

Planting Sky

Colorful Heritage

When Sun Going Down

Windows 70's

12 comments:

  1. mmg menarik gambar2 nya... ada yg memukau... ;) kalo sya mmg suka 1 blog jer... senang... byk2 blog pening.. ;)

    ReplyDelete
  2. semuanya cantik la...... cantik3!! <3

    ReplyDelete
  3. Memang menarik!!!
    Kreatif...
    AJ suka...
    Kalau AJ yang capture memang tak nampak kreatif...
    Hehehhehe..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...