Saturday, February 16, 2013

PASANGAN KEPADA PIRING MILO


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
 
Agak lama juga aku mencari pasangan kepada piring-piring Milo yang pernah aku beli satu ketika dahulu. Boleh klik di sini. Memang dulu aku beli tanpa cawannya, hanya piring saja.
 
Ada juga cari-cari kalau ada sesiapa yang menjual cawannya, tapi harganya agaklah mahal. Jadi aku 'matikan air' sahaja.
 
Kebetulan baru-baru ini teman di fan page Milo / Nescafe ada menawarkan cawan bagi pasangan piring yang aku ada, jadinya aku pun membelinya. Harganya pula tidak terlalu mahal. Aku ambil 5 buah.
 
Jadi kini lengkaplah satu set cawan kopitiam Milo yang pertama aku miliki.
 
Piring sudah bertemu pasangannya...

Bukan hanya cawan kopitiam, aku turut membeli sebuah gelas Milo ais. Tak pastilah gelas ini berapa lama usianya, tahun berapa ia dibuat. Masih belum dibuat research lagi.

Gelas Milo ais

Hari tu aku ada tertinggal untuk memyiarkan sebuah lagi botol air yang aku baru beli. Jadi di sini aku paparkanlah botol air ni. Nampak macam klasik saja. Ada gambar tarzan. Memang menarik. :)

Botol air Milo
 

6 comments:

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...