Sunday, February 17, 2013

CHENTA CREATIVE HIJAB


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
 
Aku mulakan dengan memohon jasa baik tuan / puan untuk menyukai laman ini CHENTA CREATIVE HIJAB.
 
 
 
Sebenarnya CHENTA CREATIVE HIJAB ini merupakan perniagaan kecil-kecilan isteriku. Produknya ialah tudung. Bukan tudung saji ye.. Apa yang lainnya CHENTA CREATIVE HIJAB ini? Ye.. Ia sedikt berbeza. Pembeli bukan sahaja membeli tudung yang telah siap, tetapi pembeli juga boleh membuat tempahan dengan jenis warna dan corak yang diingini. Menarik bukan? Ini untuk memastikan kepuasan pelanggan adalah diutamakan.
 
Buat masa ini, memang tidak menang tangan dibuatnya. Tidak dapat untuk membuat 'sample' untuk ditunjukan kepada rakan-rakan pejabat yang lain. Buat saja, ada saja yang terus membelinya.
 
Namun, CHENTA CREATIVE HIJAB telah berikrar untuk mempercepatkan pengeluaran tudungnya. Kini beberapa tukang jahit telah diupah untuk meningkatkan pengeluaran tudung CHENTA  CREATIVE HIJAB.
 
Selepas ini CHENTA CREATIVE HIJAB dalam perancangan untuk membuka jualan secara borong dengan memberikan diskaun-diskaun tertentu kepada pembeli, peniaga mahupun bagi mereka yang ingin berniaga secara kecil-kecilan. Apa-apa pun, perkembangan terkini boleh didapati di laman CHENTA CREATIVE HIJAB, jadi jangan lupa untuk menyukai laman ini.
 
Bagi teman-teman bloggers yang biasa mengunjungi blog ini, mohon sokongan daripada kalian semua. Bagi mereka yang baru saja 'terserempak' dengan blog ini juga dipohon sokongan kalian semua.
 
Sekian, terima kasih. :)
 
Jangan lupa like >>> CHENTA CREATIVE HIJAB <<<

20 comments:

  1. jup nak p jenggah...menarik gak tu sebab boleh tempah kan :)

    ReplyDelete
  2. Bagus..kita saling menyokong, aku akan terjah sat lg..semoga semakin mantap bisnesnya.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum bro..

    cayalah...ini baru nama keusahawanan kerjaya pilihan kan..caiyokk untuk bro dan istri

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMUSALAM.. DAH MACAM2 BUAT BRO.. JANJI BOLEH MENDATANGKAN DUIT.. :)

      Delete
  4. Wah...menarik nih. Semoga business isteri bertambah maju. Nak terjah jap.

    ReplyDelete
  5. wah.. ada bisness sendiri bagus2... InsyaAllah akan Queen terjah nnt.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BARU-BARU JUGAK BERMULA NI.. ALHAMDULILLAH, PERMINTAANNYA MENGGALAKKAN.. :)

      Delete
  6. Dari durian crepe, kini tudung pula, Syabas! teruskan usaha dalam meningkatkan ekonomi keluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE.. DURIAN CREPE MACAM DAH SLOW.. MUNGKIN PASAL MAKANAN BERMUSIM KOT.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. TERIMA KASIH MADAM.. TOLONG LE BELI SEKALI.. :)

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...