Monday, January 7, 2013

ONE AND ONLY


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terlebih dahulu, minta maaflah kalau ada sesiapa yang tak minat seni. Baru-baru ini acapkali saya terbitkan entri berkaitan lukisan yang telah saya hasilkan seperti THE SPINNING 9 BALLS dan THE SPINNING 9 BALLS #2.

Hari ini saya sekali lagi ingin 'menayangkan' satu lagi hasil karya saya bertajuk ONE AND ONLY.





Karya ini merupakan karya abstrak yang mempunyai makna atau gambaran disebaliknya. Ada sesiapa yang perasan tak? Kalau ada sesiapa yang perasan cuba beritahu di ruangan komen, apa yang anda nampak?

22 comments:

  1. terbaik gambar tu bro....tapi aku tak tahu apa maksud dia..hehe...berbakat ko nih...serius beb aku suka lukisan ko ni

    ReplyDelete
  2. tak tau la maksud dia. memang bukan otak seni saya ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE.. MUNGKIN AWAK TAK MELIHATNYA DENGAN MENGGUNAKAN MATA HATI.. :)

      Delete
  3. macam rupa janin pun ada macam alif lam lam ha pun ada juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. JANIN? SALAH.. ALIF LAM LAM HA TU YANG SEBENARNYA.. :)

      Delete
  4. nmpk mcm perempuan mengandung sekali imbas.. hahaha.. addicted dgn mengandung!
    but its nice.. good job n impressive pai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. OH.. TIDAK. TEKAAN KAU TAK TEPAT.. :)

      Delete
  5. apai??siapa apai?hehehehhee...kantoi sudah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAWAN2 SEKOLAH AKU JE YANG PANGGIL NAMA TU.. :)

      Delete
  6. alif lam lam kho...fairus mention br sy perasan..mmg takda seni sy kan.

    ReplyDelete
  7. Cantik. Macam gambar org tgh berenang pon iye gak.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. mula2 sheila nampak macam perempuan mengandung. bila dah mention alif lam lam ha, baru perhati betul2 dan nampak. cantiknya lukisan ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMSSALAM.. TERIMA KASIH.. :)

      Delete
  9. memang art! dan kau adalah seorang artis. kalau kau up entri pasal hasil kerja kau, sambil bagi interpretasi kau sendiri sebulan sekali, ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEBULAN SEKALI.. ADUHAI.. MACAM TAK MAMPU AJE.. AKU NI MELUKIS IKUT MOOD BUKAN MELUKIS UNTUK CARI PENDAPATAN..

      Delete
  10. orait. apa2 hal pun benda ni jangan bagi mati macam tu je. rugi bro. bukan semua orang boleh buat.

    ReplyDelete
  11. Memang betullah hanya jauhari mengenal maknikam...kalau tengok sekali pandang memang nampak gambar biasa aje...yang punya hasil seni juga tahu maksud lukisannya...

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...