Tuesday, January 1, 2013

KUIZ MILO


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
 
Baru-baru ini ada membuat satu kuiz bagi memenangi sebuah gelas Milo di Fan Page FB Nescafe / Milo. Alhamdulillah ada juga penyertaannya walaupun tidak ramai.
 
Gelas Milo ini menjadi tawaran pada pemenang
 
 
Saya hanya mensyaratkan supaya peserta 'like' fan page FB saya iaitu fairus[dot]com dan membuat slogan iaitu SAYA NAK GELAS MILO INI KERANA... yang tidak melebihi 10 patah perkataan.
 
Antara slogan-slogan yang dihantar oleh peserta :
 
 




 
Dan pada tengah malam 31 Disember 2012 yang lalu, kuiz ini telah pun tamat. Setelah membuat pertimbangan, saya telah memilih slogan di bawah ini sebagai pemenangnya.

 
Tahniah kepada A-man Seven. Bagi yang tidak bernasib baik, boleh cuba lagi di lain hari.
 
 

20 comments:

  1. kalau ada lain kali sy nak join, terlepas peluang miliki gelas MILO tu...tahniah kerana anda berjaya buat kuiz.

    ReplyDelete
  2. Alamak, terlepas la pulak. Lain kali bila buat, ajak-ajak la orang disini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE.. SAYA BUAT HARI TU PUN BAGI MEMBERS FANPAGE JE..:)

      Delete
  3. tahniah kepada pemenang..hehehe.. bagus bro. ni salah satu teknik promosi blog yang terbaik sebenarnya :)

    ReplyDelete
  4. ala, xpasan plak abg ada wat kuiz ni..haishh..rogi la..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE.. TERIMA KASIH YE PASAL BERI BEG BOLA MILO DULU.. :)

      Delete
  5. alamak..saya terlepas laa nie..

    mmg xperasan.. huhu xde rezeki nak join..

    ReplyDelete
  6. haihshhh saya pon dah terlepas. huhu

    ReplyDelete
  7. alaaahaaaaaiii...dh trlepas la ni..salam kenal,jmput follow kmbali ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK.. SALAM KENAL JUGA. INSYAALLAH..

      Delete
  8. Assalamualaikum. taniah pemenang! dapat semua gelas ke satu je? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMUSSALAM.. DAPAT SATU JE.. :)

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...