Friday, November 23, 2012

DURIAN CREPE OH DURIAN CREPE


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Siapa yang belum pernah merasai Durian Crepe lagi sila angkat tangan...! Sebenarnya saya pun baru-baru sahaja mengenali Durian Crepe ini.

Kebetulan sepupu saya baru menjual Durian Crepe, jadi saya mula mengenali Durian Crepe. Sekarang saya dan isteri pula menjadi ejen komisen bagi menolong menjual Durian Crepe dan permintaanya amat menggalakkan, sehingga tidak menang tangan sepupu saya membuatnya. 

Rasa Durian Crepe ini amat lazat sekali sehinggakan yang pernah membelinya akan membelinya lagi dengan kuantiti yang banyak.

Kelazatan Durian Crepe ini dapat digambarkan melalui status-status  di Facebook oleh para pembeli (tanpa paksaan).



10 comments:

  1. Arghhhh...sedapnya. Saya slalu beli kat MV. 6 ketul rm10.00.

    ReplyDelete
  2. moon pon baru je makan semalam... order kat makcik moon.. nak buat sendiri.. agak leceh..sbb keje kan.. kena tggu ada masa lapang la.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. AAH, DENGAR CERITA BUATNYA RUMIT JUGA..

      Delete
  3. adoiyai..makin lama makin ramai bercerita ttg durian crepe ni..memang nak kena try jugak ni

    ReplyDelete
  4. BONI : PERGILAH CARI KAT KL MESTI BERLAMBAK ORANG JUAL..

    ReplyDelete
  5. Saya tak tau pun apa tu durian creep.ingatkan jenis durian.sejenis kuih ke?rasanya en fairus tak deliver sampai ke perak kut...ehe

    ReplyDelete
  6. DINEE : JAUH SANGAT PERAK TU.. TAKKAN DI PERAK TAKDE DURIAN CREPE? PERAK KAN BANYAK DURIAN..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...