Friday, November 23, 2012

BOTOL AIR MILO TIGA SERANGKAI


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
 
Baru-baru ini saya ada membeli 3 buah botol air Milo. Apa nak menariknya botol air ini ialah, saya berasa sangat dekat sahaja dengan botol air ini kerana saya masih lagi ingat bahawa saya pernah menggunakan botol air Milo sebegini semasa saya di sekolah rendah.

Saya bersekolah rendah pada tahun 1980-an, oleh itu usia botol air Milo ini telah menjangkau 20 tahun. Pergh... Lama juga tu. Saya bernasib baik kerana dapat membeli botol air Milo ini dengan harga yang amat berpatutan.

Jom layan saja gambar koleksi Milo terbaru saya ini :

Siapa pernah nampak botol air Milo begini?

Aksi mengayuh basikal

Aksi penjaga gol

Aksi bermain badminton.
Lepas ni ada lagi gelas Milo terbaru yang saya beli. Lagi nampak 'rare' siap dengan kotaknya sekali. Saya baru beli melalui Mudah. Esok baru penjual tu mahu poskan. Eeee.. Tak sabar menantinya. :)
 
(Ps : Tadi masa main futsal, ada amoi telefon nak beli cawan kopitiam Nescafe yang saya iklankan di Mudah. Hehehe... Ada duit keluar, ada duit masuk) 

17 comments:

  1. syabas! memang cun, abg pun terlupa tentang tumbler ini hari tu, syabas! belum ada lagi :)

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tgk plak. Wah...makin bertambah lah koleksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAH PENUK KABINET.. LEPAS NI TAK TAU NAK TARUK MANA.. :)

      Delete
  3. rasanya masa saya sekolah rendah ada botol ni..dah lama tu

    ReplyDelete
  4. BONI : TAHUN 80-AN PUNYA BOTOL AIR NI..

    ReplyDelete
  5. Wah,lagi tua dari saya ni.tapi dulu time sekolah, bekas air milo memang selalu keluar.berebut nak beli milo

    ReplyDelete
  6. DINEE : SEKARANG PUN BANYAK FREE GIFT DARI MILO.. LARAT TAK LARAT JE NAK BELI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berminat nak beli gift milo spt mug/gelas /bekas air dll sms beatz bundle 0167924483

      Delete
  7. jika berminat dgn barangan mila boleh didapati dari beatz bundle bp sms 0167924483

    ReplyDelete
  8. berminat dengan barangan milo spt jug /gelas mug /bekas air sms beatz bundle 0167924483

    ReplyDelete
  9. jika berminat dgn barangan mila boleh didapati dari beatz bundle bp sms 0167924483

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...