Sunday, July 8, 2012

OH MILO... MASIH ADA YANG INGIN MENYUMBANG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sejak akhir-akhir ini, blog ini banyak memaparkan tentang koleksi Milo saya. Harap bagi mereka yang 'rajin' ke blog ini tidak bosan dengan paparan koleksi Milo yang saya sajikan.

Sekiranya dalam entri yang lepas Pakcik dan Makcik serta abang saya ada menyumbangkan barangan koleksi Milo kepada saya, baru-baru ini saya terima lagi 3 jenis barangan koleksi Milo daripada seorang lagi abang saya. Barangan tersebut berupa 2 buah 'tumbler' dan sebuah gelas.

2 buah 'tumbler' tersebut memang belum saya perolehi manakala gelas, sudah ada dalam koleksi saya. Tidak kiralah sudah ada atau tidak, saya memang akan menyimpannya. Ermm.. Apa kata, layan saja gambar koleksi Milo terbaru saya ini.. :)

Gelas Milo... Bertambahlah rakannya dalam kabinet

Ada tumbler Milo yang serupa, tetapi coraknya berlainan

'Tumbler' yang mempunyai pemegang. Perghh.. Terbaik

21 comments:

  1. waa'alaikumsallam.
    itu cuma botolnya ya? nggak ada isinya :)

    ReplyDelete
  2. Syabas! haritu abg ada jumpa tumbler milo tu, tapi tak ambik sebab lusuh dan harga , kalau rasa susah jumpa baru sebat walau lusuh, he he he, sekarang dah masuk beberapa paper cup minum percuma baru di pasaraya, antaranya Nescafe brown coffee, aiskrim nestle 100 tahun nestle ( kecik jer ), colgate,milo, twister dan beberapa lagi...

    ReplyDelete
  3. tumbler yang ada pemegang tu cool lah.. sesekali nampak seksi pun ada..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEKSI KE? SAYA DAH PEGANG-PEGANG DAH.. :)

      Delete
  4. terbaik bro.. sebb org keliling menyokong hobi koleksi ni.. lebih2 lagi kalau dapat benda yang free.. hehe

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum ..

    Dulu masa sy kecik2, slalu berebut guna mug MILO ngan adik beradik saya .. Almaklumlaa .. jakun .. hehehehe =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMUSALAM..

      ADA MUG MILO LEBIH..?

      Delete
  6. bang boleh jadi duta milo melaka. hehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. YA.. SEMAKIN PENUH KABINET.. LEPAS NI MANA MAU TARUK LAGI..

      Delete
  8. wahhh makin byk koleksi MILO nih.. hehe






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  9. kalau sya ada koleksi2 brgn milo ni boleh gak sya hadiahkan.. malangnya tak ada.. hehe

    ReplyDelete
  10. wahh..banyak ye koleksi milo dia ni..hehe :D

    ReplyDelete
  11. QUEEN : KALAU ADA NANTI, BOLEHLAH BERI.. :)

    ReplyDelete
  12. SANGRATOO : ADALAH SIKIT2.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...