Wednesday, June 20, 2012

DAPAT FERRARI PERCUMA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

10 Tahun (2001 - 2012) lamanya kamu mengabdikan diri, bertugas di Perbadanan Muzium Melaka (PERZIM) dan kini kamu meninggalkan kami sekalian. Di harap ini merupakan keputusan terbaik dari kamu dan saya ucapkan selamat maju jaya dalam apa jua bidang yang bakal kamu ceburi.

Selamat tinggal kawan...

Semasa majlis perpisahan

Mungkinkah senyuman terakhir yang dapat dilihat?

Harapnya ini bukan lambaian terakhir...
Personal di atas merupakan rakan sekerja saya yang agak ceria orangnya. Telah mengambil keputusan untuk meletakkan jawatannya di Unit Pengurusan Sumber Maklumat. Apa yang membuat saya terharu ialah, beliau telah menghadiahkan sebuah Ferrari, eh silap... botol air Ferrari kepada saya sebagai tanda kenang-kenangan.

Beliau memahami hobi dan kegemaran saya yang gemar mengumpul barangan boleh dikumpul (collectable item) lalu beliau menghadiahkan saya botol air Ferrari dari Shell Helix ini.


Comel saja botol airnya :)

Lambang kuda Ferrari... Kudaku lari gagah berani

Hanya dari Shell.. Terbaik
Terima kasih Encik Afzal Effendy Ab. Razak hampir sampai ke rumah kau cari aku untuk berikan hadiah ini. Terima kasih banyak-banyak. Ia akan menjadi salah satu koleksi yang bermakna dalam banyak-banyak koleksi yang ada.

20 comments:

  1. Seronoknya....

    Sy bercita-cita nak keje di muzium. Dulu ade g tebiu. Tp takde rezeki pon. Sedih.

    =(

    ReplyDelete
  2. FARA : MUZIUM NEGERI KE MUZIUM NEGARA?

    ReplyDelete
  3. ke mana pergi kawannya tu
    lama dia keje
    10 tahun
    mesti sedih nak tinggalkan tempat keje

    ReplyDelete
  4. wah bestnya.. patutnya org yg nak berhenti tu dpt hadiah.. ni org nak berhenti tu beri hadiah yer..

    ReplyDelete
  5. Selamat maju jaya utk kawan kamu ☺☺

    Tak dpt keta ferrari...botol air ferrari pon jadi lah.

    ReplyDelete
  6. pergh!!! ini koleksi tumbler yang ekslusif dan mewah (: syabas!

    ReplyDelete
  7. LYA : SAYA BELUM MASUK KERJA DIA DAH ADA..

    ReplyDelete
  8. QUEEN : SAYA DAN BOS SAYA SUDAH BERKONGSI DUIT BELIKAN HADIAH UNTUK DIA.. :)

    ReplyDelete
  9. FIZA : HEHE.. ADA LAMBANG "KEMAHALANNYA"TU.. :)

    ReplyDelete
  10. KANCIL : MAU TAK GEMBIRANYA...

    ReplyDelete
  11. kah! kah! kah! ya benar tu pak! ,

    ReplyDelete
  12. fuuuhhhhh... tajuk dah gempak ni...

    rupanya botol air ferrari..haha


    *ehh malam tadi..moon mimpi dapat kereta ferrari... hahahaha

    kereta idamanku

    ReplyDelete
  13. CMA : WADUH.. BOLEH TERMIMPI LAGI TU..

    ReplyDelete
  14. hahaha...kalau aku ditempat kau confirm gembira juga..siap beli almari sendiri kalau macam tu

    ReplyDelete
  15. pergh.. cantik tul.. merah menyengat.. memang terbaik tuk koleksi.. ada lagi tak.. hehe

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...