Friday, June 15, 2012

BERWARNA WARNI WARNANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Malam tadi jalan-jalan di pasar raya Biru Putih, tiada niat untuk membeli belah, hanya untuk melihat-lihat kalau ada apa-apa yang menarik.

Jalan punya jalan, ternampaklah sesuatu yang menarik perhatian. Apa lagi, saya pun belilah untuk mendapatkan hadiah percumanya. Apa yang dapat? Layan saja gambar di bawah ini.

Dapat dua saja, kalau tak silap ada lima corak berlainan

Corak bulat-bulat. Nampak retro...

Berwarna warni

Logonya tersembunyi di dalam. Ingatkan tiada logo tadi...

Ha... Beli inilah baru dapat dompet di atas.. :)

26 comments:

  1. haha...awak ni suka beli barang pastu dapat barang percuma kan..haha

    ReplyDelete
  2. beg nie walau kecil tapi boleh simpan macam macam nie :)

    ReplyDelete
  3. sesungguhnya tiada hak manusia yang percuma di muka bumi ini !

    ReplyDelete
  4. Sapa yg tak suka klo dpt free gift kan ☺☺

    ReplyDelete
  5. wah.. sya nk beli gak la susu HL nie.. dah lama rasanya x beli susu ni.. :)

    ReplyDelete
  6. La...awak klu beli brg, selalu je dpt brg free. Cemburu (sihat) la pulak. Hahahah!

    ReplyDelete
  7. kdg2 sanggup beli barang semata2 untuk dapatkan free giftnya.. memang terbaik bro.. nak cari gak.. hehe

    ReplyDelete
  8. AIRANIEZ : HEHE.. TIRULAH MACAM SAYA.. :)

    ReplyDelete
  9. IARYYLR : BUAT MASA NI TAK ISI APA-APA.. DISIMPAN BAIK DALAM ALMARI..

    ReplyDelete
  10. AL : BETUL TU.. BELI DAN BARU DAPAT BARANG "PERCUMANYA:

    ReplyDelete
  11. FIZA : BETUL.. BETUL.. BETUL..

    ReplyDelete
  12. QUEEN : BELI LER.. JANGAN TAK BELI..

    ReplyDelete
  13. FARA : ANDA JUGA MAMPU MEMBUATNYA.. :)

    ReplyDelete
  14. EDILELY : HEHE.. MANA TAU NI..

    ReplyDelete
  15. kalau bagi kat isteri atau girlfriend mesti diorang suka..hehehe

    ReplyDelete
  16. AMRY : TAK BOLEH BAGI.. UNTUK DISIMPAN SAJA..

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum ..

    Uit ... Comeylaa ... Hmmm ... Kat pasaraya tu je ke ada? Ke kat pasaraya hijau tu pun ada? Thehehee

    ReplyDelete
  18. boleh ini cable laptop tu.... sesuai!

    ReplyDelete
  19. ADILUZE : HEHE.. TAK PASTI LE PULAK..

    ReplyDelete
  20. GEDEK : YA.. MEMANG SESUAI..

    ReplyDelete
  21. CMA : APA LAGI..., 1,2,3 PERGI CARI... :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...