Tuesday, June 26, 2012

BEG TANGAN MILO LAH PULA


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Lama juga tak mencari-cari barangan Milo disebabkan kesibukan menguruskan anak yang baru lahir. Sebenarnya sebelum kelahiran Ainnur Afiah, saya ada membeli sebuah beg tangan Milo. Bukan beg tangan macam perempuan pakai tu, beg tangan ini maknanya beg kecil yang boleh dililitkan di pergelangan tangan kita di mana ianya sesuai digunakan oleh ahli sukan semasa melakukan aktiviti sukan seperti berjoging dan sebagainya.

Amat sesuailah produk ini dikeluarkan oleh Milo kerana Milo sememang menyokong pertumbuhan sukan di dalam negara kita ini. Tapi rasanya saya tidak menggunakannya, simpan sajalah.. :)

Comel saja beg ini

Ada logo Milo yang mahalnya tu...

Ha! Beginilah cara memakainya

27 comments:

  1. kalo taim bebasikal pn best pakai ni...

    ReplyDelete
  2. rasanya macam ada simpan satu...

    ReplyDelete
  3. terbaik ni bro.. sy pun msh lum ada koleksi ni.. mana dpt ni.. koleksi terbaru ke?

    ReplyDelete
  4. belum pernah jumpa yang macam ni...terbaikkk bro

    ReplyDelete
  5. boleh letak duit syiling ni.
    psst! ayah saya koje dgn LKIM, dekat PNK melaka barat, kuala sg baru. nape nye

    ReplyDelete
  6. ni kalo jogging sesuai laa pakai kan.. xyah bawa dompet lain masuk poket.. berat je rasa..hehe

    ReplyDelete
  7. hebat kau geng...mesti banyak jenama milo di rumah kamu tu

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum ..

    Owwwhh .. Camni begnyee .. Tapi, cam tak penah lagi jumpa la .. Ni leh buat simpan kunci keta, tepon ngan brg2 yang kecik2 dan ringan2 je la kan .. heheeheee

    ReplyDelete
  9. hehehehehe..comelnya beg ni!!!!

    ReplyDelete
  10. PCL : KALAU TAK PAKAI HANTAU LAH KAT SINI.. :)

    ReplyDelete
  11. EDILELLY : LAMA PUNYA KOT.. BELI ONLINE..

    ReplyDelete
  12. KANCIL : BELUM CUKUP HEBAT LAGI NI..

    ReplyDelete
  13. kite beli Milo..belum dpt lagi mcm ni..hhhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SANGRATOO : SAYA BELI KAT ORANG NI..

      Delete
  14. salam fairus,
    pertama saya ucap tahniah sebab masuk paper berkenaan hobi kumpul milo...oops sori barangan hadiah dari milo.Saya sendiri pun tak pernah masuk paper semenjak berkecimpung dalam arena collectable ni.

    Tentang beg duit milo ni saya teringat saya pn ada satu tetapi berbeza sedikit sebab kat atasnya ada corak bola dan fabrik kain kasar(kain beg sekolah).Beli online juga,tahun lepas kalau tak silap.

    ReplyDelete
  15. NIKTHS : JANJI ADA MILO, SAYA SEBAT JE.. :)

    ReplyDelete
  16. sy ade satu beg milo..baru teringat..nnt sy wat 1 entry psl beg ni...kalo berkenan, nnt sy leh bg..:)

    ReplyDelete
  17. NUR LAVENDER : KECIL TAPAK TANGAN, BAKUL SAYA TADAHKAN.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...