Wednesday, May 16, 2012

TRAFIK MENINGKAT SEMPENA HARI GURU


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pada tanggal 16 Mei di setiap tahun pastinya akan mengingatkan kita dengan sambutan Hari Guru. Begitu juga pada tahun ini, seluruh sekolah meraikan guru-guru dengan pelbagai program yang dirancang.

Pada masa saya bersekolah dulu, juga tidak ketinggalan meraikan sambutan Hari Guru. Seronok. Dapat meraikan guru dengan mengadakan jamuan, melihat persembahan guru-guru, memberi guru hadiah dan pelbagai lagi. Pendek kata, memang seronok tidak terhingga.

Kesempatan ini, nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru di Malaysia terutama Abang Long saya dan ipar-ipar, Kak Long dan Kak Ita. Tak lupa juga pada sedara-mara yang bertugas sebagai guru dan semua bloggers guru yang tentunya seperti Cikgu Tie dan lain-lain. Semoga kalian terus berjaya dalam mendidik anak bangsa.

Erm.. Dalam diam-diam kerana sudah lama tidak mengeluarkan entri terbaru, tiba-tiba statistik pengunjung ke blog saya sehari dua ni bertambah banyak. Mula-mula saya ingatkan kerana terdapatnya banner blog saya di blog PCL Dot Com, tetapi sebenarnya kerana entri saya yang bertajuk Banner / Gambar Ucapan Selamat Hari Guru.

Inilah dalam sejarah saya berblog, pengunjung yang mengunjungi blog saya berjumlah lebih 500 pelawat dalam satu hari. Kalau hari-hari pelawat macam inikan bagus bagi seorang blogger  suam-suam kuku macam saya ni..


Ini statistik jumlah paparan dan pelawat pada pukul 7.00 malam tadi


Ini statistik pelawat dalam minggu ini


Ramai juga pengunjung yang mencari banner / gambar ucapan Hari Guru

4 comments:

  1. Salam , blog pcl apa ada...kalau ada pun sipi2 jer tu bg back link..itu semua berkat usaha masing2...

    dan nk ucap berbanyak terima kasih kerana tak jemu singgah juga komen sehingga anda berada rank teratas masa kini.

    ReplyDelete
  2. PCL : WOW, MACAM TAK PERCAYA PULAK JADI PENGOMEN TEGAR DI BLOG PCL..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...