Tuesday, January 3, 2012

MENGEJAR BAYANG : ERTI KESABARAN






Memancing mengajar erti kesabaran. Dan kita perlu yakin bahawa rezeki datangnya dari Allah SWT. Kalau ada rezeki, dapatlah hasilnya. Sekiranya tidak, jangan berduka, berusaha lagi.

MENGEJAR BAYANG

12 comments:

  1. tak suka teman orang memancing. boring.hehe

    ReplyDelete
  2. Bahaya rezeki ke bahawa tu? Mcm konpius sket!

    ReplyDelete
  3. Hehehe...salah taip lah tu fara ☺☺

    Betul tu, setiap rezeki dtgnya dari DIA dan kita kena usaha juga.

    ReplyDelete
  4. bro...blog ko ni guna konsep baru ker? Penyampaian melalui ruang bayang....I Like!! Hehe

    ReplyDelete
  5. LYA : KALAU TAK TAHU SABAR MEMANG BORING..

    FARA : MAAF, SALAH TAIP.. BAHAWA.. ;)

    FIZA : YE.. BETUL TU..

    AMRY : LIKE KE..? ;)

    ReplyDelete
  6. aku dah like dahhhhh....siap bagi backlink lagi tuuuu..g usha blog aku...hehehe

    ReplyDelete
  7. kamu boleh buat blog khas untuk topik mengejar bayang ni...


    serious!

    ReplyDelete
  8. AMRY : WALAWEY.. TERIMA KASIH BRO..

    GEDEK : AKAN DIFIKIR-FIKIRKAN..

    ReplyDelete
  9. IARYYLR : MAU MACING APE KAT SINI..? ;)

    ReplyDelete
  10. Rezeki Allah s.w.t

    InshaAllah.. ada aje di mana-mana..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...