Tuesday, November 29, 2011

HARIMAU MALAYA





TETAP SOKONG WALAU KALAH ATAU MENANG!!!







10 comments:

  1. bagus! semangat mcm ni la kita nakkkk!

    ReplyDelete
  2. Wow!

    Kalah bererti takde rezeki. Semangat sbnrnya yg kita cari!

    ReplyDelete
  3. menyampah dgr ada 1 stesen radio terkenal ni. mcm menghentam HM malaya je. dia ckp HM patut di beri teguran la.masalahnya cara dorang tu bukan mcm nak menegur, macam perli pon ada. masa HM menang sea games bukan main, boleh kata tiap jam dok putaq lagu ultras tuh,bila kalah byk plak kau nak bagi teguran wth kan. menyampah gila. paling geram ada 1 caller call radio tu, cakap HM patut di hina. kau gila ke apa. meh kau jadi bola aku tendang kau masuk sungai terus. cakap macam dia yang main bola kan. pergi main tengok. complaint bleh la.

    eh panjang sudah. emo pulok. hehehe. bukan apa, geram! bak kata ada 1 caller ni, kalau tak mampu menyokong ketika kalah, jgn bersorak ketika menang

    apa2 pon hidup ghimau malaya !

    ReplyDelete
  4. MADAM : HARAP2 TAK LUNTUR SEMANGAT AKU.. ;)

    ReplyDelete
  5. LYA : UUIII.. BEBETUL PUNYA MARAH NI.. SABAU2.. APE2PON HIDUP HARIMAU MALAYA...

    ReplyDelete
  6. Bagi mereka peluang hanaya kerana rekod kemenangan terdahulu kita berharapan mereka akan sentiasa menang. Walaupun kalah kita telah mencungkil bakat-bakat pemain muda.

    ReplyDelete
  7. bila kalah.. di caci bukan main lagi.. bila menang dijulang sampai tak menang tangan..

    itulah manusia..

    harap kita tak macam mereka lah yang suka sangat dok tengok kelemahan orang..

    ReplyDelete
  8. AKUBIOMED : MASIH BOLEH DIBANGGAKAN SEBAB MALYSIA ADALAH TERBAIK DI ASIA TENGGARA...

    ReplyDelete
  9. FTR : TU LA PASAL.. CUBA MEREKA MAIN SENDIRI.. TENGOK AMACAM KALU..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...