Saturday, October 1, 2011

ANGRY BIRDS OR ANGRY WITH THE BIRDS?





Siapa yang tak pernah main game Angry Birds, rasanya ramai yang sudah main permainan ini. Aku ni terlambat sedikit pasal fenomena Angry Birds ni, sampai satu masa dulu aku komen di blog seseorang menanyakan apakah Angry Birds ini. Apabila dia menjawab apa itu Angry Birds, barulah aku tahu bahawa ia adalah suatu permainan komputer yang ada dalam versi android.

Namun kini, di dalam handphone bukan jenis android juga sudah ada permainan ini. Baru-baru ni orang rumah aku beli handphone Samsung Corby, ada juga permainan Angry Birds dalam telefonnya. Aku pun layan juga sampailah ke level yang terakhir. Enjoy jugalah main permainan ni.


Ni nak cerita satu lagi pasal birds juga, bukan Angry Birds tapi aku yang angry pasal birds. Tak taulah kenapa burung-burung suka hinggap di grill tingkap dapur rumah aku. Kalau setakat hinggap saja tak mengapalah. Ini tidak, siap dia berak lagi. Habis tahi-tahi burung banyak di tingkap dapur.

Nak ditambah lagi, pagi tadi masa mencuci pinggan kat dapur, aku nampak bayang-bayang burung sedang hinggap di grill tingkap dapur melalui sidding window. Yang nak dimarahkan tu, siap bayang-bayang dia sedang melepaskan hajat jelas kelihatan. Then, aku ketuk sedikit slidding window tu baru dia lari. Kurang asam betul.

So, kesimpulannya pada hari ni "I Enjoy Playing Angry Birds But I Angry With Birds Who "Berak" My Window"

6 comments:

  1. haha..marah le tu..tapi main angry birds memang addicted...terasa mcm nak main lastik kat burung betul2..haha

    ReplyDelete
  2. Tak patut betul burung tu kan! Tapi nak buat macam mana, burung tu bukan kisahkan orang....
    Di mana-mana saja dia akan melepaskan hajat. Mungkin kali ni tingkap dapur fairus yang jadi pilihan. Habuanlah kannn!hehehe....

    ReplyDelete
  3. AIRANIEZ : TAK MARAH SANGAT PIUN.. MARAH2 MANJA JE.. :)

    ReplyDelete
  4. CIKGU TIE : BUKAN SETAKAT KALI NI JE.. DAH BANYAK KALI DIA BERAK.. SIAP JADI PORT LAGI...

    ReplyDelete
  5. aik..aku rasa macam aku dah komen kat entry ni tadi....
    ????hehehe
    aku tak post komen rupanya..adehhh....nyanyuk dah aku ni....ops!!hehe

    ReplyDelete
  6. AMRY : MUDA2 DAH NYANYUK.. BIAU BETUL BRO..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...