Wednesday, July 13, 2011

# 02 WORDLESS (NASI DURIAN BERSANTAN)





22 comments:

  1. like!like!like!yummmy!yummy!!

    ReplyDelete
  2. HUDA : BALIK MELAKA NANTI BELI DURIAN LAGI...

    ReplyDelete
  3. sedappp! dah lama tak mkn cenggini :)

    ReplyDelete
  4. letak sekali bubur durian huhuhhh

    ReplyDelete
  5. IEDA : MAKAN LE SEKARANG.. SEKARANGKAN DAH MUSIM DURIAN...

    ReplyDelete
  6. SAHROM : MEMANG TERANGKAT LER...

    ReplyDelete
  7. bau durian tu sampai sini bro...nyummmmmm!!!pergh!!

    ReplyDelete
  8. yaaaa ampunn!! sedapnyer....aduhh aii lama dah xpekena durian ngan santann..! mbr2 kat sini smua xpernah mkn mcm nie..ciann btol :P

    ReplyDelete
  9. AMRY : BIAU BETUL BAUNYA SAMPAI SANA...

    ReplyDelete
  10. FADHEELA : ORANG MELAKA KENA PANDAI MAKAN CAMNI...

    ReplyDelete
  11. sedap ke..xpernah makan..selalunya santan durian makan dengan roti je..

    ReplyDelete
  12. FAIZ : SEDAP BRO... TRY LA RASA. BELUM TRY BELUM TAU...

    ReplyDelete
  13. fairus....
    Sedapnya, Cikgu tie memang suka sangat makan pulut durian dengan santan macam ni. Tapi tertanya-tanya yang warna hitam di pulut tu apa yer, gula merah ke? Tak pernah la pulak campur dgn gula merah.sedap ke?

    ReplyDelete
  14. yumm yuummm..hehe. oh btw, zie akan send sekali lg FM guna courier je la fairus.

    nak lg kes tak sampai lg. cian ko asyik nunggu FM aku...i send u a new one ek :)

    ReplyDelete
  15. CIKGU TIE : NI BUKAN PULUT DURIAN.. TAPI NASI MAKAN DENGAN DURIAN... :)

    ReplyDelete
  16. HAZIZAH : PANDAI MAKAN KE? AKAK IPAR SAYA ORANG SARAWAK TAK PANDAI MAKAN NI...

    ReplyDelete
  17. Terliur aku pak, memang dah lama tak mkn,

    ReplyDelete
  18. KAMAL : SEKARANG MUSIM DURIAN, APE LAGI PEGI LA BELI DURIAN...

    ReplyDelete
  19. wahhh...sedappp nye durian...hehhehe

    ::kunjung balas ::

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...