Monday, June 20, 2011

SINGAPOREAN ARE THE MOST DISGUSTING PEOPLE?

Benarkah rakyat Singapura menjengkelkan? Siapa sini rakyat Singapura sila angkat bahu. Benarkah anda menjijikan dan menjengkelkan? Bukan aku cakap ye, ni undian orang ramai yang memberitahu melalui undian di blog. Kalau nak tahu lebih lanjut, bacalah petikan di bawah ini.

Are Singaporeans the most "disgusting and "irritating" bunch of people around?

Well, users of one blog in Chinese seem to think so.

The blog 'Lion City Life', which is supposedly frequented by foreign nationals from China based in Singapore, had conducted a poll seeking feedback from respondents on the most "disgusting and "irritating" people.

Believed to be a poll starter, a person with the moniker of "sayangweiwei" had asked in Chinese, "Having been in Singapore, all must have met people from other countries. Which country's people are the most disgusting and irritating?"

Eight choices were provided, namely: Singaporean, Filipino, Malays, Malaysian, Japanese, Chinese (China), Korean and Indian.

According to socio-political website Temasek Review, the results as reflected on Thursday showed that Singaporeans were voted as the most "disgusting and irritating" people with 48.15 percent of the votes, followed by Filipinos and Malays who garnered 7.41 percent and 5.94 percent of the votes, respectively.

When Yahoo! Singapore tried to visit the site on Friday, the blog had been taken down.

This "poll" comes as a German TV variety show Galileo attracted attention here for tongue-in-cheek references to Singaporeans' way of life.

In an episode aired in early May this year, the show's host had said, "Singaporeans are not just crazy, they are tremendously crazy."

Sumber : Yahoo News

PS : Aku mempunyai sedara mara di Singapura, mereka semua ok je. Mungkin undian ini tidak mewakili keseluruhan rakyat Singapura. :)





9 comments:

  1. Tak semua...mungkin hanya sebahagian saja. Ada gak dgr pasal org s'pore ni sombong.

    ReplyDelete
  2. slalu gak aku dgr org singapore nie ego..ntah betul ntah tidak huhuhhh

    ReplyDelete
  3. People are disgusting from all other parts of the world also.

    Having traveled much, I have experienced many others who are the same. So, I am not sure whether we should generalize people from where they are.

    ReplyDelete
  4. kdg2 undian ni xmenyeluruh..

    ReplyDelete
  5. x de pun... dulu masa panglima ke singapura mereka semua ok je, panglima je yang buat berlagak dan sombong dengan mereka

    ReplyDelete
  6. mungkin poll tuh patut di perincikan dekat bahagian mana .. uhuh

    ReplyDelete
  7. tak mewakili keseluruhan la... mungkin seahagian...setuju dengan nava, negara kita pon kalau jumpa yang sombong,memang sombong sungguh....

    member aku ada pengalaman,dia buat mertabak singapore kat bazar ramadhan di KL tak lama dulu, datang mamat singapore ni order mertabak tu, waktu member aku buat mertabak tu dia terus sound, ni bukan cara buat mertabak singapore (gaya berlagak...) kawan aku terdiam terus...ada lagi la apa yang mamat tu cakap,aku lupa tapi memang menyakitkan hati..pas tu member aku sound balik,habs tu yang tomyam dari thailand tu ada sama ker macam tomyam sini? dia terus blah. duit dia bagi tapi dia kata mertabak tu bagi jer kat orang lain. memang siot la.

    ReplyDelete
  8. ye ke??? uishhh x penah tau la... same je mane2...

    ReplyDelete
  9. Rakyat Singapore tu manusia gak..semua berada di bumi Tuhan..yang peramah bagus..yg menjengkelkan phm2 la..huhu

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...