Friday, June 17, 2011

PERODUA MYVI BARU MEMANG TERBAIK

Tak lama lagi Perodua akan mengeluarkan kereta MYVI yang baru. Aku sudah survey website Perodua, perghh.. memang cantik kereta ni. Luar dalam mengancam. Adik aku yang duduk kat KL sudah booking kereta ni dengan abang aku. Beli adik beradik je, abang aku kerja salesman Perodua.


Bagi pendapat aku, kepada sesiapa yang belum ada kereta atau nak menambah kereta bolehlah beli kereta ni. Memang berbaloi. Berlalu di jalan raya pasti ada yang menoleh. Kalau sesiapa nak beli kereta ni, bolehlah contact aku. :)

Kalau nak tahu ciri-ciri terbaru Perodua Myvi yang baru ni, bolehlah tengok kat gambar bawah ni.


Klik untuk besarkan

Sumber gambar : Perodua




7 comments:

  1. aku xbley beli kete ni sebab keje aku memerlukan bonet yg besar..

    ReplyDelete
  2. design dia smart... lawa...
    warna purple lak 2...hehehe

    ReplyDelete
  3. alamak kaler purple!! kaler fav tu..huhu bape harga nyer erk :) nak kena survey nie :)

    ReplyDelete
  4. perubahan yang ketara pada lampu hadapan dan belakang.lampu depan tu kalau dia kasi tajam terus lagi smart..

    ReplyDelete
  5. tak berapa ketara sgt kan perubahan myvi baru ni kan.

    P/S
    ko tunggu je FM tu ek
    nnti sampai la. almaklum
    ler fairus. gune snail post
    hehehe :D

    ReplyDelete
  6. myvi mmg terbaek..minyak save..kos servis tak mahal sgt..mmg brbaloi

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...