Thursday, May 26, 2011

B.E TERTINGGI PERNAH DITERIMA

Terlebih dahulu terima kasihlah kepada Nuffnang pasal bagi B.E kat aku. Dan tak lupa juga pada Proton Exora kerana iklannya melekat pada blog aku sejak bulan April lagi. Blog aku ni bukan ramai sangat pengunjungnya, kalau dapat camni selalu kan best.


Sebut pasal B.E ni, alhamdulillah lah kerana setiap bulan blog aku ni mesti ada satu B.E yang Nuffnang beri. Orang kata, kalau ada B.E barulah lebih bersemangat untuk berblog.. :) Tapi ingat, aku ni bukan problogger, jangan nak mintak pada aku tips-tips nak dapatkan B.E dari Nuffnang sedangkan aku sendiri tak tahu macammana.

Oleh kerana Proton Exora ni menaikkan B.E aku, disini aku nak tayangkan gambar Proton Exora bagi mempromosikan kereta ni. Kalau yang nak beli kereta MPV tu, belilah Proton Exora. Kalau ada duit lebih tu, belikan untuk aku satu. :)








13 comments:

  1. Tahniah Fairus. Tinggi juga jumlahnya tu...:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah atas kejayaan bro. Mudah-mudahan ia terus meningkat dari semasa ke semasa.

    ReplyDelete
  3. amboi encik Fairus..kaya BE..ni g Melaka kena pau ni..haha..=P

    ReplyDelete
  4. wah! tingginya BE..tahniah=)

    ReplyDelete
  5. tahniah bro..setiap bln dpt kira rezeki la tu..

    ReplyDelete
  6. x nak exora... aku tggu alphard jugak

    ReplyDelete
  7. tahniah bro..memang tinggi BE tue..hebat la hang..semoga ia dijadikan motivasi utk terus berkarya lg...

    ReplyDelete
  8. Tahniah...byk gak tu. Saya nyer BE paling tinggi po tak sampai 10 hinggit ☺☺

    ReplyDelete
  9. bnyk tuu..! syabas2.. leez paling tggi 10 hengget jerk. alhamdulillah jugak..

    ReplyDelete
  10. aku setakat ni paling tinggi 6 henggit...tengah jalan g,,harap naik lagi la.hehehe....

    dia suh ko angkat exora la tu broooo....huhuhu

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...