Monday, April 11, 2011

STATUS GRITTERATI ATAU GELIHATI?

Aku layan blog, tapi lama tak bukak nuffnang. Last-last baru aku perasan yang status Glitterati yang aku perolehi dari nuffnang telah ditarik semula. So, aku ni sebagai ahli biasa je sekarang tanpa ada apa-apa keistimewaan.

Setelah selidik demi selidik dengan saling berbalas email dengan pengurusan Nuffnang (siap berabuk speaking London), akhirnya aku telah mendapat jawapan kenapa status Glitterati aku ditarik. Rupa-rupanya aku ada copy satu petikan akhbar dan didapati aku telah "mengopy" juga kod iklan daripada salah satu pesaing Nuffnang. Dengan tunjuk ajar dari pengurusan Nuffnang untuk mengesan kod tersebut, aku berjaya temui dan telahpun "mendeletenya".

Tapi sekarang status Glitterati itu belum lagi diberikan. Mungkin ambil masa rasanya. Tengok ni, bukan Glitterati lagi.. Gelihati tak?

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V







6 comments:

  1. ooo tercopy iklan pesaing pun di tarik ya? Strict betul nuffnang ni..huhu

    ReplyDelete
  2. x payah layan je nuffnang ni bro... Geli geleman je! blog gua nanti gua nak tempel iklan lain dari nuffnang, biar padan dengan muka aku. aku dah mula benci kau nuffnang....

    ReplyDelete
  3. perghhh..hebat depa trick kan...tak sangka dlm beribu blog..dpt trace gak....

    ReplyDelete
  4. mak ehh,,,tercopy pon kena erk. bukan naik pon iklan tu kan.ish ish ish.

    sekarang ni blog aku macam makin susah nak jer nak dapat BE tu.grr

    ReplyDelete
  5. ooo blh jd jugak ek..

    klik HB

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...