Wednesday, April 13, 2011

SENANGNYA NAK POPULAR

Pernah dengar nama Norman Kamaru? Seorang anggota polis negara Indonesia yang membuat miming lagu Hindustan (Chaiya.. Chaiya...) Tak disangkakan bahawa dia sekarang antara individu yang popular di Indonesia. Perrggg.. Senang saja mahu popular. Buat miming dan hantar di You Tube. Alaa.. Samalah juga di Malaysia, Cikgu Shida, kenal kan.

Tengok saja fan Norman Kamaru di Face Book, peminat dia siap buat satu laman bagi menyokong dia.


Sudah menonton ke belum aksi beliau di You Tube? Kalau belum, mari kita tengok sama-sama.



Amacam, ok tak video ni. Nak tengok pulak sambutan yang diberikan kepada beliau semasa bertandang ke Jakarta.



Ni pulak reaksi pegawai atasan yang memberi komen terhadap video tersebut.



Cayalah Norman.. Ternyata pekerjaanmu berhasil. Terus popular di Indonesia dan juga di Malaysia. Alaa... Bukan salah pun buat camtu, sesekali nak hiburkan hati tak salah kan...

Ada sesiapa di sini berani nak buat camni?




9 comments:

  1. ayu pn ada wat entry pasai mamat nie...........ari2 tgk video dia miming~

    ReplyDelete
  2. Cikgu Shida punya video pun x de peluang lagi nak tgk..hu3..

    klik HB

    ReplyDelete
  3. aku rasa mamat tu ada talent la....
    miming pun susah apa..hehe

    ReplyDelete
  4. tak nak lah cikgu tie....popular dengan cara macam tu.

    ReplyDelete
  5. hehehe... orang bernama nurman ni memang popular kot?

    ReplyDelete
  6. Ngehngeh..nangis gak SRK tgk video nie...

    ReplyDelete
  7. wa tak sanggup nak wat cam dia.....malu la huhuhhhh

    ReplyDelete
  8. malu sehhh..kerana aku tak ada jiwa macam tu..kalau ada ok...jadilah diri sendiri..eh!!apakah komen ku ini?huhu

    ReplyDelete
  9. x penah tau plak pasal norman kamaru ni..huhe mungkin sy xda fesbuk kot...

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...