Thursday, April 7, 2011

MINTA MAAF CHELSEA (KEPUTUSAN UEFA CHAMPION LEAGUE CHELSEA VS MAN. UTD)

Seriously aku tak tengok perlawanan UEFA Champion League awal pagi tadi. Bukan taknak tengok, aku dah kunci jam, aku tak sedar. Rugi betullah.. Datang ofis baru tahu Manchester United menang ke atas Chelsea setelah aku blogwalking untuk mencari keputusan perlawanan tersebut. Jaringannya Chelsea 0, Man. Utd. 1.

Gol tunggal Manchester United telah dijaringkan oleh penyerangnya iatu Mr. Rooney. Cayalah Rooney. [Rooney... Rooney.. Rooney...]

Ini bermakna, Man. Utd. telah mendapat satu "away goal", kalau di perlawanan timbal balik, dapat seri 0 - 0 pun takpe.

Jom nyanyi lagu sama-sama -----> Glory-Glory



16 comments:

  1. gua ingat last sekali tengok jam pukul 2.15 pg bro... hampeh la. tunggu dok tunggu last sekali gua yang gol dulu bro

    ReplyDelete
  2. PANGLIMA : AKU TIDUR PUKUL 1.. ADUHAI..

    ReplyDelete
  3. sedih chelsea kalah..away gol tue bro huhuhuhhh

    ReplyDelete
  4. Glory.Glory.Glory.
    huhu..Rooney dah tunjukkan *taring* semula.^_^

    ReplyDelete
  5. AIRANIEZ : BUKAN SETAKAT TUNJUK TARING.. TANDUK PON DAH KELUAR.. :p

    ReplyDelete
  6. Saya pon x tgk ..*hik..tetiba..*


    klik HB

    ReplyDelete
  7. Mmg x tengok sbb takut frust kalo kalah.. maunya EL ari ni..
    Tp bila tau menang, mmg happy..
    2 minggu lg kena menang lg..

    ReplyDelete
  8. AZZEY : MINTA BOLA JUGAK KE?

    PADLIE : MENANG KALAH TAKYAH FRUST.. KATA DIE HARD FAN.. :)

    ReplyDelete
  9. ini patut geng dgn suami saya ni. Tp dia minat liverpool..

    p/s: kenapa ya kalau saya view blog ni pada homepage, tak keluar ruangan komen tu, kena view untuk satu2 entri baru keluar ruangan komen..huhu

    ReplyDelete
  10. GLORY!! GLORY!!!MU mmang terbaik lah..

    ReplyDelete
  11. YUS : MANA LEH GENG MU DENGAN LPOOL.. :p

    PASAL KOMEN TU, SAY PON TAK TAU NAK WAT CAMNE..

    ReplyDelete
  12. Yup. cikgu.
    sama2 menabung..
    bakal cikgu. belum cikgu tetap lagi.

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...