Chenta Creative Hijab

Followers

Monday, April 4, 2011

KEHEBATAN BUDAK 6 TAHUN JEPUN BERMAIN BOLA SEPAK

Perghh.. Gilalah budak ni.. Kalau macam nilah gayanya, budak-budak kat Malaysia kena trainning awal-awal macam dia kalau nak beat Jepun pada masa akan datang.





15 comments:

  1. tak macam budak pun.. macam orang tua je..

    lagi satu .. budak tu team mana, kenapa baju dia je yang lain

    ReplyDelete
  2. Aku pelik gak asal baju die lain drpd dua2 team. Bajet pro kot. Tp tgk budak tu cam xde niat nak score pon, cme saje nak main gentel2 bola je. haha. my 2 cent
    bolasepakmalaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. X dpt tgk. kat office ni ; kena blocked..:(

    ReplyDelete
  4. sabree : tu la pasal.. kalau orang tua main camni, dah lama kena pacak.. :)

    FAMbest : Budak2 lain pon macam kaki bangku je.. :P

    azzey : kat rumah nanti tengoklah..

    ReplyDelete
  5. WOOOOOOOOOOO<3
    Ronaldo akan datang :D :P

    ReplyDelete
  6. klau ank2 d ajr masa kecik lgi dri 7thn main bola nti bsa uhhh lgi la hebat......

    ReplyDelete
  7. K LEE : RONALDO REAL MADRID KE ATAU BRASIL PUNYA.. :)

    FIRA : BETUL TU.. BAKAT PERLU DI ASAH..

    ReplyDelete
  8. salam kenal...

    aku kecik2 dulu skil lebih kurang camni ler...har har...tp serius kalau kat kg aku ni dah lama kena pangkah dengan budak2 lain...

    ReplyDelete
  9. sham : sudah tentu punyalah.. kalau tergedik2 camni pasti kena pangkah.. :P

    fadheela : nape? jangan terperanjat..

    ReplyDelete
  10. SAHROM : MEMANG GENIUS.. OTAK DAN KAKI CEPAT BERFIKIR DAN BERTINDAK..

    ReplyDelete
  11. best pak... tp x leh buat cam ni kat sini, konpom kena pacak sampai serik ni

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...