Monday, April 25, 2011

FIRST TIME DAPAT DOUBLE B.E

Erm.. Sesekali cerita pasal Nuffnang tak salah kan..? Hari ni aku nak gempar gemburkan yang aku fisrt time dapat 2 Buffer Earning (B.E) dari Nuffnang. Terima kasihlah kepada Nuffnang pasal jengok-jengok kat blog aku ni. Yang pastinya kalau nak dapat B.E ni kita kenalah rajin berborak-borak dengan Nuffnang (email), nanti barulah dia tahu kita ni bersungguh-sungguh nakkan B.E. :)

klik untuk paparan lebih jelas

Inilah iklan-iklan yang sedang bermain-main di dalam blog aku iaitu :

Celcom Colony

Proton Exora

Harap-harap melimpah ruahlah rezeki. Bukan senang pun nak dapat B.E ni.. Dulu yang paling tinggi aku pernah dapat untuk satu iklan hanya RM 10.00 ++, kalau boleh iklan ni nak dapat tinggi lagi.. Bolehlah nanti aku kumpul-kumpul untuk beli laptop.. :)




5 comments:

  1. aku dah lama tak dapat BE ni...resah gelisah aku dibuatnya....hari tu ada jer hantar tiket kapal terbang kat diorang, ingat boleh la bodek...tak der juga BE..Grrrr....
    aku dahaga BE weiiiii

    ReplyDelete
  2. congrates to you :) hope i'l get mine too :) hehe

    ReplyDelete
  3. nuffnang...? buat gelihati je bro. wa x harap pun kat nuffnang hampeh tu, tu sbb wa letak banner lain kat atas nuffnang tu, bior padan muka dia


    heheee... kita bakor aje!

    ReplyDelete
  4. duit nuff nak beli laptop..bagus tu..:)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...