Tuesday, April 19, 2011

BELAJAR MELUKIS

Hahaha.. Tak pandai melukis tapi nak lukis jugak.. Boleh ke? Orang kata kalau minat, tapi kalau tak dimulakan, sampai bila tak akan buat. Jadinya, oleh kerana aku sudah mula minat ke arah bidang seni, aku mulalah belajar-belajar melukis.

Erm.. Nak tengok apa yang aku lukis? Janji erk jangan komen lebih-lebih. Aku budak baru belajar ler...

Tajuk : Lepaskan
Media : Warna air

Tajuk : Fikir
Media : Warna air

Tajuk : Dahaga
Media : Warna air

Tajuk : Lega
Media : Warna air

Tajuk : Kehidupan
Media : Warna air

Tengok tajuk-tajuk tu, agak-agak ada kena mengena tak dengan lukisan? Sebenarnya ada, tapi buat masa ni aku seorang saja yang tahu. Hehe.. Ada makna disebaliknya.

Bagi yang artis profesional tu kalau ternampak lukisan ni rasanya ok tak? Jangan komen lebih-lebih tau, nanti semangat aku turun. :)




13 comments:

  1. sker yg 1st, yg tajuk lepaskan tuh. nice painting!

    ReplyDelete
  2. abstract gila pak... hehehe, siapa artis dia ni?

    ReplyDelete
  3. aku tak profesional tp aku rasa ok dah lukisan hang..ada unsur kesenian dah..

    ReplyDelete
  4. Cantik lah, pandai lukis ^_^

    ReplyDelete
  5. sory lari tajuk. nak jwb soklan awak. add author tu nak tukar email yahoo kpd gmail dlm permission blog. nak lebh sng baca n3 saya ni

    http://azzeyatin.blogspot.com/2011/04/betulke-ada-amaran-dari-google-blog.html

    http://azzeyatin.blogspot.com/2011/04/lagi-tentang-masalah-nak-tukar-author.html

    http://azzeyatin.blogspot.com/2011/04/add-author-utk-jadikan-admin-kat-blog.html


    klik HB

    ReplyDelete
  6. setip gambar memberi penceritaan yang tersendiri...

    sy rs lukisan las 2 berwarna warni sebab 2 la sesuai diberi nama kehidupan... i agree

    ReplyDelete
  7. Lukisan & Seni itu subjektif.Bagi saya lukisan Fairus ni lebih kepada lukisan *abstrak*.masa saya tahun pertama Matrik UIA ada belajar buat lukisan sebegini. Hanya berlandaskan beberapa jenis bentuk,maka terhasillah satu lukisan yang ada makna tersirat.Cantik.^_^

    ReplyDelete
  8. Cantik..:) i like..tlg ajr boleh..hIhI

    ReplyDelete
  9. NURUL IZZAH : MACAMMANA SAYA NAK AJAR.. SAYA BUKANLAH MAHIR SANGAT.. BELAJARLAH PADA ORANG YANG MAHIR.. ;)

    ReplyDelete
  10. Brothers/Sister's. Are you looking for loan to finance your large or small business,we'll help you get the large amount of loan you desire for your business,we offer first class business and commercial loan to enable small scale business attain success in obtaining start up or refinance their business Bad credit rating accepted and poor business performance are accepted.apply today via email osmanmoneyfinance@gmail.com

    LOAN APPLICATION FORM
    Name:
    Sex:
    Address:
    Occupation:
    State:
    Country:
    Phone Number:
    Loan Duration:
    Loan Needed:
    Have you applied before?:
    Email us osmanmoneyfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Brothers / Sister ini. Adakah anda sedang mencari pinjaman untuk membiayai perniagaan besar atau kecil anda, kami akan membantu anda mendapatkan jumlah yang besar pinjaman yang anda inginkan untuk perniagaan anda, kami menawarkan perniagaan kelas pertama dan pinjaman komersial bagi membolehkan perniagaan kecil mencapai kejayaan dalam mendapatkan memulakan atau membiayai semula penarafan kredit Bad perniagaan mereka diterima dan prestasi perniagaan miskin accepted.apply hari ini melalui e-mel osmanmoneyfinance@gmail.com
    BORANG PERMOHONAN PINJAMAN
    Nama:
    Seks:
    alamat:
    pekerjaan:
    Negeri:
    negara:
    Nombor telefon:
    Tempoh Pinjaman:
    Pinjaman Diperlukan:
    Pernahkah anda memohon sebelum ?:
    Email kami osmanmoneyfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Kami menawarkan wang tulen untuk orang-orang yang ikhlas dan jujur yang memerlukan wang untuk tujuan-tujuan peribadi dan perniagaan. Kami gembira dapat memenuhi impian anda dalam menawarkan anda jumlah sebenar wang yang anda perlukan. kami tidak mengenakan kos pemprosesan / asal. Wang kita adalah selamat dan selamat dan ia akan dihantar ke dalam akaun bank anda dalam tempoh 48 jam dari tarikh permohonan. hubungi kami sekarang dengan keminatan anda E-mel: osmanmoneyfinance(at)gmail.com

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...