Friday, March 4, 2011

NILAI BLOG AKU RM 7,130.75. KORANG PUNYA BERAPA PULAK?

Dalam aku duk saja melayari Internet, aku perasan pulak satu website yang boleh menilai blog kita. Aku apa lagi, cuba-cubalah untuk menilai blog aku ni. Jadi, inilah hasilnya..

Blog aku hanya bernila RM 7,130.75.. Sangat sedikit jumlahnya berbanding pro bloggers yang lain.. Aku siap copy address beberapa pro bloggers, dan hasilnya, fuh... beratus-ratus ribu.. Nampak sangatlah aku ni masih mentah lagi dalam dunia blog ni.

Sesiapa yang ingin menilai blog mereka, bolehlah layari bizinform



2 comments:

  1. saya pun dh pegi nilai blog saya tadi..:)

    p/s:klik ur HB

    ReplyDelete
  2. AZZEY : SAYA DAH TENGOK AWAK PUNYA JUGA.. HUH.. BERNILAI SUNGGUH BLOG AWAK.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...