Friday, March 4, 2011

MY TOYOTA ALPHARD





Bayangkan aku memiliki kereta ni.. Fuh, tentu amat selesa sekali. Memang geram je tengok kereta ni.. Ingat kalau aku banyak duit, pastinya aku nak tangkap satu.

Gambar : Google punya

Agaknya bilalah aku boleh pakai kereta ni.? Sekarang ni memang pakai Toyota jugak, tapi Toyota Avanza je.. Kereta orang tua.. :) Huh, cukuplah aku berangan sampai sini saja.. Lebih-lebih berangan nanti, jadi pulak aku beli kereta ni.. :p

Orang kata kalau berangan tu tak ape kan.. Bukan kena bayar pun kalau berangan. Tapi kalau dapat beli second hand punya pun ok jugak ni (laa.. tak habis berangan lagi)

(ps : Dapat test drive pun ok jugak ni)

16 comments:

  1. Semoga angan2 tu leh jadi kenyataan... klau dapat pakai alphard nanti leh la ajak2 tumpang ke...

    ReplyDelete
  2. MASROM : JANGAN KATA NAK TUMPANG.. SIAP BERI AWAK BAWAK LAGI.. SAYA DUDUK BELAKANG.. :) (PS : GURAU JE..)

    ReplyDelete
  3. pergh!! dapat keta besau ni. duitnyer pon besau ler...tak per2..kenyataan tu bermula dari angan2. hehehe....

    p.s : rajin giler ko update semenjak dua menjak ni bro?huhu..tak terkejar jugak aku nak baca entry ko.hee. neway..Good!! keep it up bro!

    ReplyDelete
  4. AMRY : BIASALAH BRO.. NAK PELBAGAIBAN BENTUK ENTRY AKU..

    ReplyDelete
  5. sambar satu jer bro... trade in avanza tu

    ReplyDelete
  6. PANGLIMA : KO TOLONG BAYARKAN DUIT MUKA LEH.. ? :p

    ReplyDelete
  7. ko tolong bayarkan duit muka boleh? hahahahahaha.....special giler ko bro nak orang bayarkan duit muker. kekekeke...jangan mare...nak meriahkan suasana jer.huhu

    ReplyDelete
  8. AMRY : KAH.. KAH.. KAH.. MANA TAU DIA MAU SPONSOR.. HAHAHAH

    ReplyDelete
  9. kalau ko dapat, aku nak gak.hehe

    ReplyDelete
  10. AMRY : BOLEH.. KO NAK BERAPA? 2 BIJIK CUKUP? :p

    ReplyDelete
  11. xpe berangan tu bagi semangat kat kita..

    ReplyDelete
  12. FAIZ : HEHE.. ANGAN2 MAT JENIN...

    ReplyDelete
  13. kalau tidak berangan, dan pasang angan2 tentu kita tidak ada kepastian akan apa yang kita mahu, dari berangan baru ada langkah seterusnya :)

    ReplyDelete
  14. iaryylr : KALAU ASYIK BERANGAN TAPI TIADA USAHA TAK GUNA JUGA KAN..

    ReplyDelete
  15. ya, betul tu, semuanya perlu tekad dan usaha, adakalanya kita terikat dengan laluan yang kita lalui, namun semoga jalan yang kita pilih adalah jalan yang terbaik untuk kita meneruskan perjalanan... INSYALLAH

    ReplyDelete
  16. iarrylr : YA.. BETUL TU BANG..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...