Friday, March 25, 2011

MAYBANK2U.COM : MEMANG BIJAK

Dulu pernah sekali aku publishkan pasal Maybank.2u ni. Memang mudah dan satu sistem perbankan internet yang menyenangkan orang ramai.

Bukan nak promote Maybank.2u lebih-lebih, tapi saja untuk mewar-warkan bahawa betapa mudahnya menggunakan Maybank2u.com ini sehinggakan kita tak perlu keluar pejabat atau rumah untuk pergi membayar bil-bil tertentu di tempat-tempat berlainan. Dengan Maybank2u.com, dengan klik saja, transaksi dapat dilakukan. Mudah bukan? Tapi jangan tertipu pulak tau..

Jom jadi pengguna yang bijak...

Ni bil yang biasa dijelaskan setiap bulan.




6 comments:

  1. Betol tu bro. skg ni pun sistem sent reply TAC no pun dah cepat sampai ke hp kita.

    ReplyDelete
  2. betul..tapi yg phishing pun maybank jugak la yang banyak

    ReplyDelete
  3. ESA : YUP.. BETUL TU.

    KIDFX : AAH.. MACAM2 EMAIL MENGAKU DARI MAYBANK.. PENIPU TOL LA..

    AZZEY : SETUJU JE KE? AWAK ADA GUNA :)

    ReplyDelete
  4. aku akaun maybank dah lama closed. sekarang aku pakai sotong CIMB jer.

    ReplyDelete
  5. AMRY : SOTONG CIMB? CIMB PON ADA CIMB CLICK JUGAK KAN..

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...