Wednesday, March 9, 2011

HOT TICKET MENGHUBUNGKAN KAWAN-KAWAN LAMA

Siapa yang guna Hot Ticket angkat tangan...! Dulu aku guna Hotlink.. Selepas tu sejak sekian lama menggunakan prepaip, aku mula bertukar ke talian Maxis dengan menggunakan nombor yang sama. Tapi malangnya aku pakai tak ingat, bil sampai beratus-ratus. Akhirnya kini sejak beberapa bulan kebelakangan ni aku telah bertukar kembali kepada prepaip dan menggunakan Hot Ticket.

Apa yang best sangat Hot Ticket ni ialah jimat. Bagi aku memang jimat. Sehinggakan tak habis guna nilai prepaip. Tamat tempoh, top up lagi. Sampailah sekarang masih beratus-ratus minit untuk panggilan dan 800 ++ untuk teks pesanan ringkas.


Sebab itulah sekarang aku duduk rajin SMS dan menelefon member-member lama aku semasa belajar di UiTM yang sudah lama tak dengar khabar berita. Bagusnya ada Hot Ticket ni.

Aku sekarang boleh bebas menelefon dan menghantar teks pesanan ringkas tanpa perlu merisaukan prepaip habis atau bil telefon yang melonjak, dengan Hot Ticket semuanya memang berbaloi dan kembali mengeratkan silaturrahim antara aku dan rakan-rakan lama.

(ps : ni bukan nak promote Hot Ticket sangat, tapi ianya memang berbaloi-baloi)




6 comments:

  1. hot ticket mmg best...jimat btol..

    ReplyDelete
  2. wah!!! ini iklan berbayar ke?? hehehee

    ReplyDelete
  3. SAHROM : AAH.. HOTLINK BERI RM 2,000.00 UNTUK PROMOTE.. HEHE.. GURAU JE.. TAKDELAH..

    ReplyDelete
  4. Ada gak dgr ttg ni. blh guna no kita lagi ke. means no yg sama kita guna skrg?

    ReplyDelete
  5. AZZEY : BOLEH LER.. TAPI DENGAN HOTLINK JE LE.

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...