Friday, March 4, 2011

BLOG YANG BIASA DILAYARI

Korang semua pastinya ada blog-blog yang biasa dilayari. Begitu juga aku, adalah beberapa blog yang juga followers aku yang biasa aku layari blog diorang dan memberi komen pada entry yang dipublishkan.

Gambar : Google

Di bawah ni aku senaraikan 5 buah blog yang biasa aku layari. Korang juga rajin-rajinlah lawat blog-blog ini ye..

CIKGUTIE

AZZEYATIN

THE EYES OF REDBLOODSNOW

AMRY'S BLOG


WADAH PANGLIMA

Mereka ni juga rajin layari blog aku dan memberikan komen. Jadinya, aku pun kenalah juga sering layari blog mereka dan memberi komen juga. Cerita dan entry-entry mereka ini amat menarik juga. So, jom layan blog mereka. :)




11 comments:

  1. Sukanya.....Terima kasih yer sudi tag Cikgu Tie.Nak p follow lagi 4 orang kawan yang turut di tag oleh fairus.

    ReplyDelete
  2. CIKGU TIE : FOLLOW.. JANGAN TAK FOLLOW.. :)

    ReplyDelete
  3. TQ Bro... pun nak ikut Cikgu Tie jap lagi

    ReplyDelete
  4. Owh aku teruja. namaku di situ.tq frenz....saya pon sker bw ke sini...he3.....

    ReplyDelete
  5. AZZEY : HEHE.. TERUJA SANGAT KE..? :p

    ReplyDelete
  6. alamak..tak tersenarai la...apepun, tahniah utk depa semua

    ReplyDelete
  7. blog niesz xde pun..hehehe..

    ReplyDelete
  8. SAHROM : ALAMAK.. JANGAN KECIL HATI YE.. NI BARU 1ST ROUND.. ESOK LUSA ADA LA TU.. :)

    NIESZ : JANGAN KECIL HATI YE.. NANTI ADA 2ND ROUND.. 3RD ROUND AND MORE ROUND..

    ReplyDelete
  9. hohohoho...tq bro list kan blog aku. terkembang jap. aku dah baca tadi entry ni sebelum ko komen blog aku, cuma aku tak sempat komen kat entry ni. nak g solat. Sekarang ni aku agak sibuk sikit der...tu yang jarang sikit blogwalking tu. huhu sorry. Insyaallah nanti aku listkan blog ko. dan insyaallah juga la aku buat review blog2 member. bila tu aku tak tahu lagi lah. setahun..2 tahun. hehe..perancangan tu dah ada

    ReplyDelete
  10. AMRY : BERSYUKURLAH KEPADA ALLAH.. KERANA DIALAH YANG MENGGERAKKAN HATI AKU UNTUK MENULIS NAMA KO NI.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...