Monday, February 14, 2011

TAK UPDATE BLOG

Huh.. Dah berapa hari aku tak update blog pasal entah ape-ape ntah. Hari ni baru la boleh selepas orang TM datang betulkan Wifi kat ofis aku ni. Almaklumlah, aku bertenet kat ofis saja. Lega rasanya bila dah ok semula line internet ni. Kepada semua follower dan lain-lain bloggers, sorry pasal tak dapat nak melawati blog korang beberapa hari lepas.

Puas aku connect tak dapat-dapat

Server not found plak..




Tak dapat nak blogwalking kat korang bukan disengajakan, tapi kerana apa yang diterangkan seperti gambar di atas. Tensionlah juga beberapa hari lepas.



2 comments:

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...