Wednesday, February 23, 2011

SEDANG BUNTU!

Aduhai.. Takde idea lah pulak beberapa hari ni tanpa entry-entry terbaru. Tak tahu nak cerita pasal apa. Last entry hari Ahad lepas, means aku tak menulis sudah 3 hari.

Gambar : Google ler..

Tapi, walaupun aku tak buat entry terbaru, aku tetap melawat blog-blog followers aku dan mereka-mereka yang tinggalkan jejak di blog aku. Kiranya aku masih berblog walaupun tidak menulis entry terbaru.

Kepada rakan-rakan folower yang sudi melawat blog ini, aku ucapkan...

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Gambar : Google jugak..




8 comments:

  1. Biasalah tu, ada2 masa tak der idea nak menulis, tapi bila idea dtg, byk plak yg nak di ceritakan.

    ReplyDelete
  2. FIZA : INI SESUATU YANG LUAR BIASA SEBENARNYA.. BUKAN BIASA.. PSSSTT.., SAYA ADA PROJEK BARU KAT UMAH, PASAL TU TAK TERFIKIR NAK MENULIS BLOG.. PROJEK BAIK PUNYA..

    ReplyDelete
  3. buntu knpe ni??smoga dapat ilham dan idea baru untuk entri baru k..insyaAllah =)

    ReplyDelete
  4. Buntu???kadang2,sye pn pernh gak..tk thu nk tulis ape kan..huk2..
    jln2 ke blog org lain je laa kejenye...:)

    ReplyDelete
  5. kata ada projek baru kat rumah....tulis ajer pasal projek tu.Rasa ingin tahu nie.hehehe...

    jom baca:rahsia di sebalik bulan kelahiran anda

    ReplyDelete
  6. AD DIEN : ENTAHLAH.. ERM, DAH DAPAT IDEA SATU.. DAH PUBLISH PON.. :)

    NUR AISYA : TU LA PASAL.. JALAN2 JENGOK BLOG MEMBERS.. :)

    CIKGU TIE : PROJEK RAHSIA.. :p

    ReplyDelete
  7. Thanks juga utk awak yg slalu dtg blog saya yg x seberapa indah tu...hu3..

    ReplyDelete
  8. AZZEY : TERIMA KASIH JUGAK KERANA SUDI LAWAT BLOG SAYA.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...