Monday, February 7, 2011

RAJA LAWAK ASTRO : SIAPA PALING LAWAK?

Tiap-tiap minggu aku pasti tidak mahu ketinggalan untuk menonton program Raja Lawak musim ke-5. Nak kata peserta-peserta semua lawak-lawak tak juga. Tapi adalah 2, 3 peserta yang lawaknya boleh dikatakan lawak tahap guling dan meleleh air mata. TAPI... yang menyebabkan aku tak mau terlepas Raja Lawak ialah kerana 2 orang ni..

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Johan dan Zizan

Kalau takde 2 orang ni pastinya program Raja Lawak akan suam-suam kuku je.. Harap Astro akan kekalkan mereka berdua ni sampai bila-bila.

Peserta Raja Lawak tahun ini yang best ialah :

Nazmi

R2






5 comments:

  1. aku jarang tengok Raja lawak. tapi kali ni punya peserta memang kureng arrr...aku macam dipaksa tuk geak jer. adoii..
    seb baik ada johan n zizan...

    ReplyDelete
  2. Johan ngan Zizan mmg superb lawak.kalau peserta tak lawak..tgk dorg je pun dah ok dah..
    saya suka Nadzmi & kumpulan Balas (walaupun org kata dorg *luc..* tapi for me dorg buat research b4 buat lawak..hihi

    ReplyDelete
  3. AMRY & AIRANIEZ : AAH., NASIB BAIK ADA JOHAN DAN ZIZAN.. TERGELAK LAH JUGA..

    ReplyDelete
  4. Pengacara Raja Lawak tu yg best! he3..

    ReplyDelete
  5. AZZEY : MEMANG PON.. JOHAN DAN ZIZAN JE YANG LAWAK.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...