Thursday, January 6, 2011

JANGAN ABAIKAN TIPS DARI BLOGGERS

Kita pastinya pernah baca atau terbaca tips-tips dari bloggers tentang samaada mahu tingkatkan trafik pada blog, cara untuk mendapatkan BE dan lain-lainnya. Adakah kita setakat membaca, atau kita mempraktikannya?

Kalau benar-benar tips dari bloggers dikenalpasti amat berguna, apa kata kita mencubanya. Tak rugi. Aku ni baru lima bulan masuk dalam bidang blog ni dan aku berterima kasih kepada bloggers yang banyak memberikan tips dalam entry mereka.





Kalau dulu memang tak pernah sekalipun aku mendapat BE, tapi setelah membaca tips daripada beberapa bloggers akhirnya baru-baru ni aku telah mendapat beberapa BE. Memang terasa best bila dapat BE. :)

Tetapi ada juga tips yang bukan-bukan yang diberikan oleh bloggers, tapi kita anggaplah ia merupakan satu gurauan. Kita ambil tips yang betul, tips yang boleh membantu kita dalam dunia blog.

12 comments:

  1. betul, tips dorg byk membantu, i likeeee! :)

    ReplyDelete
  2. tip tu penting...kena ler ambil semua2 tips tu...

    ReplyDelete
  3. betul tu, tips2 dari otai-otai ni amat penting.aku sekarang ni mencari2 gak tips dari diorang ni

    ReplyDelete
  4. Ieda, Ai Yu & Amry : Ya betul. Tips-tips dari otai-otai memang banyak membantu.. :)

    ReplyDelete
  5. fairusmamat: tahniah dpt BE...Nak juga BE....:)

    ReplyDelete
  6. azzey : awak mesti dah banyak dapat BE..

    ReplyDelete
  7. tips2 dari bloggers sangat berguna.
    :D

    ReplyDelete
  8. Azuan : Terima kasih kerana menyokong..

    ReplyDelete
  9. Bila Fairus nak share tips untuk dapat BE?
    Cikgu Tie teringin gak nak tahu.hehehe...

    ReplyDelete
  10. CIKGU TIE : SAYA PON REFER PADA MEREKA YANG MAHIR.. :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...